Inaktiv platsannons

Arbetsledare Väg och Anläggning Norr - Västerbotten i Umeå

  Arbetsledare till Väg och Anläggning V...   Verksamhetsgren Väg och anläggning bedriver olika mark-, energi-, infrastruktur och anläggningsprojekt åt näringsliv,...

Om tjänsten

 

Arbetsledare till Väg och Anläggning Västerbotten

 

Verksamhetsgren Väg och anläggning bedriver olika mark-, energi-, infrastruktur och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun, exempelvis vägar, hamnar, värmeverk, broar och tunnlar. Väg och anläggning består av sju regioner verksamma i hela Sverige och har cirka 2 000 medarbetar.

Vill du tillhöra ett lag där vi bryr oss om varandra?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Markdistriktet har ca 40 anställda och har hand om externa så väl som interna projekt.

Gillar du omväxling och lösa problem?

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, en stor produktionskunskap och som person är du trygg, tydlig och strukturerad. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap.

Ansök senast 15 mars

Ansök genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sören Gustafsson, Distriktschef, på 010-448 80 75.

Välkommen till Skanska!

Additional Information
Statements

Publicerad den

07-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis