Inaktiv platsannons

Produktionschef Schakt & Transport - Stockholm

Om tjänstenVill du vara med och utveckla verksamheten till nästa nivå?

Det händer mycket i Stockholm och vi söker dig som vill vara med och skapa stadens framtid! Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling!

Schakt & Transport, som är en verksamhet inom Väg och Anläggning, är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag. Vår verksamhet i Stockholm växer och därför söker vi nu en Produktionschef/Platschef som är bra på att bygga hållbara och goda relationer.

Du bidrar med din kunskap om material och återanvändning av massor för att hitta lösningar att för att arbeta smartare!

Du ansvarar för den dagliga driften av vår masshanteringsverksamhet i Stockholm.
Du har en tät kontakt med projekten för att tillsammans med dem hitta lösningar för bästa avsättning/återanvändning av massor. Du har ett brett kontaktnät och är affärsmässig i ditt möte med kund. Du har ekonomiskt resultatansvar.

Du måste ha förståelse för kundens behov och genom Schakt & Transports insatser skapa mervärde och utveckla kundens produktionsmetoder.
Du kommer att ha stöttning ifrån och arbeta tätt ihop med projektchefen. Du är en viktig förebild både internt och externt och säkerställer att arbetet kring arbetsmiljö- och miljöfrågor håller högsta klass. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer.

Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig

Vi söker dig som har ledarerfarenhet. Har du någon typ av teknisk utbildning och erfarenhet från liknande verksamhet inom entreprenadmaskiner är det meriterande. Som person är du driven, självgående och mån om människorna i din omgivning. 

Sök idag

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast möjligt men sista ansökningsdag är 17 mars 2020.
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Ursin, projektchef: 010-448 02 47 eller Jennifer Forsman HR-administratör: 010-449 24 35.

Vi ser fram emot din ansökan!


Additional Information
Statements

Publicerad den

27-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis