Inaktiv platsannons

Teknisk projektledare till kontrollsystemsprojekt i Finspång

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Vi söker nu teknisk projektledare till servicegruppen som ansvarar för leverans av kontrollsystemsmoderniseringar och uppgraderingar till gasturbin.


Utmaningen:

 • Du ansvar för kontrollsystems delen i moderniserings- och uppgraderingsprojekt och har fullt ansvar från projektstart till leverans och uppföljning.
 • Du fokuserar på tidsplanering, uppföljning, kvalitet och kostnader samtidigt som du har kontinuerlig styrning av projektteam och uppföljning med kund för att säkerställa ett lyckat projekt.
 • Projektteamen varierar i storlek från 3 – 10 personer
 • Du kommer att arbeta med kunder och samarbetspartners över hela världen med olika kultur, arbetssätt och språk


Vem är du?

 • Du har erfarenhet av arbete med styrsystem, helst Siemens PCS7 och/eller SPPA-T3000.
 • Du har erfarenhet av elkonstruktion och/eller elinstallation
 • Du har erfarenhet av idrifttagning.
 • Erfarenhet av teknisk projektledning/delprojektledning är mycket meriterande
 • Då vi arbetar i en internationell miljö med kunder över hela världen söker vi dig som är öppen och som hanterar internationella kontakter på ett professionellt sätt.
 • Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat, ytterligare språkkunskaper är meriterande.
 • Du är kommunikativ, strukturerad, driftig och målinriktad


Varför ska du jobba hos oss?

Siemens ång- och gasturbiner ger världen värme och ljus!

Siemens är idag ett av världens största företag inom hälsovård, energi och industri. Tillsammans är vi ca 370 000 nyfikna och kompetenta personer i över 190 länder som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Läs gärna mer på Siemens.se.

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som med sina ca 2 600 medarbetare tillverkar gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme. De egna turbinerna utgör hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. För dig som slutkonsument innebär våra produkter bland annat lagad mat, varma duschar och tända lampor!

Ansökan

Tveka inte – skicka in din ansökan via senast 2020-03-15. 

Publicerad den

06-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Finspång
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis