Inaktiv platsannons

Tekniker för nästa generations fastighetsautomation! i Solna

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden #CreatingPerfectPlaces

Hej!

En byggnad är inte bara en byggnad. Det är där vi spenderar ca 90% av vår vakna livstid. Byggnader är i framtiden en viktig del, inte bara för dom som är i byggnaden men även för energisystemet och samhällets infrastruktur. Byggnader kommer vara uppkopplade mot Siemens digitala värld samt Sveriges energisystem berättar ständigt för oss hur dem mår och vad dom behöver. 

Så vem är jag som vill rekrytera. Maurizio Orlacchio, född i Italien men valde på 80-talet flytta till Sverige. Min resa på Siemens började för ca. 1 år sen och och min mission är att skapa nästa generation av fastighetsautomation och den bästa serviceorganisationen för det. Till min hjälp har jag förutom dig ett härligt serviceteam och en koncern med egen utveckling och dom absolut bästa produkterna. Tillsammans arbetar vi för att få fram den bästa leveransen gällande människa och teknik.  

Nu söker vi dig för att bli en ny medlem till vårt sammansvetsade gäng. Tycker du digitalisering är spännande? Gillar du att arbeta både i team och självständigt? Skapar du dina egna möjligheter och din framgång där du själv styr din vardag? Vill du utveckla dig själv, oss och våra kunder medhjälp av din kunskap och kreativitet? 

Som tekniker kommer du att tilldelas ett antal befintliga kunder som du förväntas utveckla.  Du skapar din egen framgång men med stöttning och hjälp av både mig och stödfunktioner från flera håll inom vårt affärsområde i form av säljare, projektledare, Produktägare, Marknad, Tekniskt affärsstöd, HR etc. 
Siemens sitter i nya fina högteknologiska lokaler i Arenastaden, Solna, där vi arbetar med s.k. aktivitetsbaserade arbetsplatser. Med andra ord, din arbetsplats kan vara på kontoret, ute hos kund, hemifrån eller på resande fot då vår teknik möjliggör att du arbetar därifrån du befinner dig. 

 
Vilka är dina arbetsuppgifter?

Du kommer att få tydliga mål gällande serviceavtal, serviceordrar och tanken är att du ska utveckla och ta hand om våra kunder. Hur du gör det och hur framgångsrik du blir är helt upp till dig, du skapar din egen framgång. För att stötta dig i ditt dagliga arbete och driva din framtida utveckling i din roll och dig som person så kommer du och jag ha tät och löpande dialog. 

Det är också viktigt att vi fortsätter att utveckla och utmana oss själva i vårt team. Du är en viktig pusselbit i detta och du behöver bidra med att utmana oss att tänka nytt och annorlunda. Du är generös med att sprida din energi och även om utmaningar periodvis kan vara påfrestande så är det ändå i en ständig föränderlig miljö som du trivs och utvecklas bäst i.

Vi förväntar oss mycket av dig, men vi förväntar oss inte att du ska göra det helt på egen hand. För att få bästa möjliga förutsättning till att lyckas kommer du att börja med att få en gedigen utbildning i vår produktportfölj. Du kommer få en fadder som du kan bolla med och följa med ut på sam besök. Du får en introduktionsplan som jag går igenom med dig redan första dagen på jobbet. Under din anställning har du ständig möjlighet att vidareutveckla dig genom att delta i de olika utbildningar som Siemens erbjuder internt via vår egen dedicerade utbildningsgrupp både i Sverige men också resa ut i Europa för att ta del av den senaste utvecklingen inom Smart infrastruktur. 


Vem är du? 
  • Du har erfarenhet från fastighetsautomation och ha en god IT-vana. 

  • Du är nyfiken, tycker om att utmana dig själv och är en självgående person som tar fullt ansvar och älskar att utveckla och förbättra. 

  • Du har en teknisk kompetens och förståelse, håller ett högt affärsmannaskap och är van att lägga en plan för hur du ska lyckas med att leverera på förväntade mål.
     
  • Du är van att arbeta digitalt.

Men framförallt, du måste älska att jobba med människor, det är där affären görs. Vi jobbar aktivt med mångfalden i vår organisation vilket välkomnar alla oavsett kön, sexuell läggning eller etnicitet.
 
Det ska bli jättekul och intressant att få höra från dig. Har du några frågor eller funderingar innan så tveka inte att höra av dig.

Benvenuti! 
Maurizio Orlacchio

För mer information om Siemens och Smart Infrastructure se nedan: 

Vårt affärsområde Smart Infrastructure klicka --> 

Lysegården, ett projekt vi har gjort i Norge klicka --> 

Vårt rumsautomationslösning klicka --> 


Tveka inte söka tjänsten idag via siemens.se/jobb. Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så sök så snart som möjligt men senast den 26:e mars 2020. 

Publicerad den

07-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis