Inaktiv platsannons

TESTARE AUTONOMA FORDON i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. På avdelningen Autonomous Systems utvecklar vi framtidens autonoma transportlösningar. Vi jobbar inspirerat av SAFe i en agil utvecklingsmiljö med fokus på den plattform som kommer vara kärnan i våra autonoma transportlösningar.

Gruppen Autonomous Function Test ansvarar för testning av helheten i form av fordon ihop med infrastruktur och kontrolltorn. En viktig del i detta är scenariobaserade tester i fordon för att få med alla aspekter av testningen varför vi nu behöver utöka gruppen inom detta område.

Dina arbetsuppgifter
Som testare i fordon kommer du utöver själva testgenomförandet säkerställa att fordon och omkringliggande miljö är i rätt status, utveckla testfall, rapportera avvikelser samt följa upp rättningar, skriva testrapport etc.

Du kommer ingå i ett team med erfarna testare som till stor del utför tester i fordon men även i simulerade miljöer. Att arbeta nära funktionsutvecklarna är en självklarhet och underlättas av vår organisation och hur vi sitter i öppet landskap tillsammans.

För ytterligare information kontakta gärna:
Gruppchef Magnus Eckeskog 08 553 52873

Din profil
Vi söker dig som är högskole-/civilingenjör och har erfarenhet inom test av inbyggda system, gärna fordonstest eller motsvarande erfarenheter. Du ska ha förmågan och viljan att vara med och skapa något nytt. Lätt för att samarbeta med andra samt även kunna driva frågor på egen hand.

Körkort för tunga fordon är meriterande.

För ytterligare information kontakta gärna:
Magnus Eckeskog, gruppchef 08 553 52873

Vi erbjuder
På Scania har du stor möjlighet att få vara med och påverka ditt eget och gruppens arbete och utveckling framåt. Förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter erbjuder vi andra förmåner som exempelvis kostnadsfri träning på Scanias egna hälsocenter Gröndal, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris, möjlighet till personalbil och mycket mer. Vi erbjuder även direktbuss mellan Stockholm Central och Södertälje via Liljeholmen med Scania Job Express för snabb och bekväm pendling till arbetet.

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis