Inaktiv platsannons

Strålande provningsingenjör sökes till vår EMC-grupp! i Sodertalje

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Hos oss får du chansen att skapa en strålande framtid för Scanias elsystem och jobba i en grupp som bildar spetskompetensen inom verifiering av elektronik. Där du ena veckan testar prototyper i våran EMC-kammare och i nästa löser tekniska problem på en buss hos våra samarbetspartners. Känns detta spännande så lovar vi dig en utvecklande framtid.

Om tjänsten

Med målet inställt på att utveckla fordon med robusta elektriska egenskaper så provocerar vi våra styrsystem och installationer med olika kreativa provmetoder. I rollen som provningsingenjör får du en rejäl utmaning att hitta fel och förbättringar som lägger grunden till Scanias fortsatta höga kvalitet. Genom att vi jobbar tätt tillsammans i gruppen och med andra team så ser vi till att hjälpa varandra framåt, där din roll är att agera som företagets kompetens inom EMC.
Dessutom genomför du EMC-provning på både komponent, system och helbilsnivå på lastbilar och bussar. Vi testar dels i eget lab, men även hos externa testhus vilket innebär en del resdagar.

Vi erbjuder dig ett Scania som verkligen ser dig för vad du är och som verkligen värderar att få arbeta med just dig! Vi jobbar hårt tillsammans för att nå våra mål; att växa med kvalitet är vardag för oss!

Om dig

Vi söker dig som brinner för att lösa problem och ser till att få saker att hända. Du drivs av att lösa flera aktiviteter samtidigt och jobbar gärna tillsammans med tvärfunktionella team inom hela företaget. Att jobba med helheten från kravställning på fordon till praktiska provning är självklart för dig. Du bör vara ingenjör inom elektronik eller motsvarande och ha ett par års arbetslivserfarenhet inom liknande befattning eller nyutexaminerad med ett starkt intresse för EMC. Det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsindustrin.

Låter det som att vi har något att prata vidare om? Ring din blivande chef Henrik Persson, gruppchef, 08-553 815 69  om du är mer nyfiken eller skicka in din ansökan redan idag så hör vi av oss! Urval samt intervjuer kommer att ske löpande! 
  

About the job
  • Title: Strålande provningsingenjör sökes till vår EMC-grupp!
  • Business area: Research and Development
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2020-03-09
  • Job Id: 20200444
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis