Inaktiv platsannons

Produktionsunderhåll söker Automationselektriker i Luleå

Om tjänsten

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

 

På QCLS utför vi underhåll på Scanias produktionsutrustningar, allt från robotar, målerianläggningar till transportbanor och maskiner av olika slag. Här tillverkas och målas sidobalkar, själva ryggraden, till Scanias lastbilar och bussar.

Som automationselektriker ingår du i vårt härliga och hjälpsamma team av elektriker, mekaniker och specialister. Tillsammans arbetar vi för att se till att maskinerna och utrustningarna är i bra skick, säkra och tillgängliga för vår kund. Du har varierande arbetsuppgifter med fokus att bedriva förebyggande underhåll på våra produktionsutrustningar men också förbättringsarbete och till en viss del avhjälpande underhåll såsom felsökning i styrsystem. Även visst mekaniskt arbete, uppdateringar av dokumentation och programvara samt administrativt arbete i vårt underhållsystem är några av dina arbetsuppgifter.

Du medverkar i förbättringsarbeten i nära samarbete med våra kunder samt utreder och inför nya funktioner i olika maskindelar.

Hos oss har du har goda möjligheter till vidareutveckling inom Scania och kompetensbreddning. Du får ta del av flera spännande förmåner samt ett roligt och varierande arbete.

Du tycker om att arbeta tillsammans med andra i lag men också självständigt. Erfarenhet från kundrelationer är meriterande. Eftersom vi arbetar i nära kontakt med vår kund ser vi att du är positiv, öppen och har en god känsla för service. Du ser problemlösning som en rolig utmaning.

Du kan schemaläsning. Du har godkänd el-utbildning gärna kompletterat med några års yrkeserfarenhet, erfarenhet och kunskap av mekanik är meriterande.

 

Välkommen att söka till oss.

Arbetstid: Dagtid

Anställningsform: Tillsvidare

Placering: Luleå

 

Information och ansökan: 

För ytterligare information kontakta

Peter Lundberg, HR Business Partner, 0920-76773, 070-3462710

 

Låter detta intressant?

Välkommen att ansöka med bifogat personligt brev och CV senast 25 mars. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 

About the job
  • Title: Produktionsunderhåll söker Automationselektriker
  • Business area: Maintenance
  • Country: Sweden
  • City: Luleå
  • Last application date: 2020-04-10
  • Job Id: 20200526
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Kontor / Administration | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis