Inaktiv platsannons

Gruppchef förråd i Luleå

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Gruppchef förråd Scania Industrial Maintenance, Luleå

Vill du arbeta med ledarskap där förbättringsarbete är i fokus?

Vi söker en involverande gruppchef som förstår vikten av att vara engagerad och samtidigt en förebild för andra, en person som har förmåga att ställa rätt krav på andra likväl som på sig själv.

I ditt arbete som gruppchef kommer du ha ansvar för din personal, deras arbetsmiljö samt kvalitet och ekonomi och vi ser med fördel att du har arbetat med uppföljning av processer och metoder samt nyckeltal. Ledord som säkerhet, ordning & reda, service samt kostnadseffektivitet är viktiga hos oss och du kommer ha ansvar för höga ekonomiska värden, anskaffning och efterföljande fakturahantering samt analyser av olika slag.

En stor del av din vardag kommer bestå av att driva förbättringsarbete av våra arbetssätt i nära samarbete med medarbetare, kollegor och kunder – Scaniaproduktion och underhåll i Luleå.

Tjänsten är vikariat för en föräldraledighet, men med möjlighet till en tillsvidareanställning. Verksamheten som du kommer att leda och utveckla består av 7 personer. Du kommer att rapportera till Förrådschef i Södertälje på Scania Industrial Maintenance. 

Har du den här bakgrunden?

  • Ekonomi-/logistikinriktad utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av personalledning
  • Behärska Svenska och Engelska obehindrat i tal och skrift
  • B-körkort

För att lyckas är du erkänt duktig på att vidareutveckla och inspirera samt skapa gott samarbetsklimat. Du är trygg i dig själv och har en god kommunikativ förmåga som skapar tydlighet och engagemang och som får medarbetare att trivas och prestera. Ytterligare  egenskaper som spelar in att du är strukturerad, resultatinriktad person med en analytisk förmåga.

Ta reda på mer! 
För frågor om tjänsten kan du kontakta Kent-Olof Bingmark på tfn 08-553 82 038

Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. 

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Kontor / Administration | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis