Inaktiv platsannons

Leveransplanerare i Timrå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Leveransplanerare

Gillar du att vara i händelsernas centrum? Nu kan du vara med och styra logistiken för pappersmassa ut från världens största produktionslinje för barrsulfatmassa, till kunder i Europa, Nordamerika och Asien. Som leveransplanerare på Östrand handlar det om avancerat teamwork i en toppmodern industri. Den nybyggda industrin håller världsklass när det gäller kvalitet, miljö och konkurrenskraft.Ett unikt jobb på en unik arbetsplats. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som leveransplanerare är du mitt i händelsernas centrum och har en affärskritisk roll. Du synkar leveranser med produktion och försäljning. Du beräknar justeringar utifrån produktionsparametrar, lagernivåer, planerade leveranser och andra prioriteringar. Med din ansvarskänsla och ditt engagemang får du teamet kring leverans, sälj, marknad och produktion att dra åt samma håll. Rollen är en visstidsanställning från april 2020 till och med 1 oktober 2021.

Vem är du?

Vi söker en initiativrik och ansvarsfull person som troligtvis har en akademisk examen inom teknik/ekonomi eller motsvarande, gärna med inriktning logistik/supply chain. Arbetet är analytiskt och kommunikativt – du behöver ha sinne för båda. Teknisk förståelse för datasystem, matematisk fallenhet och god samarbetsförmåga är andra viktiga delar. Du är en god användare av Excel. Leveransplaneraren behöver också ha stor förståelse för kundernas specifika krav och behov. Att du ställer dig bakom vår värdegrund baserad på ansvar, högklassighet och respekt är självklart.

Vad erbjuder vi dig?

Här erbjuds du en utmanande och intressant roll i en organisation som präglas av god stämning samt ett öppet och prestigelöst förhållningssätt.
Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Timrå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Timrå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis