Inaktiv platsannons

Online merchandiser/Head of online merchandising till Home Furnishing Nordic i Helsingborg

Om tjänsten

Home Furnishing Nordic AB söker nu en online merchandiser alternativt en Head of online merchandising till vårt huvudkontor i Helsingborg.

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna.

Ta chansen att söka till en av Sveriges främsta e-handlare!

Om tjänsten

Som online merchandiser hos Home Furnishing Nordic ansvarar du för bygga upp och förädla vårt sortiment på våra sajter. Utifrån underlag från våra leverantörer säkerställer du att produktdatan är lättförståelig, korrekt och presenterat på ett attraktiv sätt för våra kunder. Du arbetar nära våra produktchefer och är en del av vår kommersiella avdelning som består av 20 personer. Utöver våra sajter kommer du som arbetsredskap i det dagliga främst att arbeta i Microsoft Excel/Google spreadsheet, MySQL, samt i bolagets interna PIM system. Personen vi söker arbetar lösningsorienterat, har god analytisk förmåga och en känsla för attraktiv layout och presentation av produkter. Du gillar ett högt tempo och arbetar gärna med andra men har inga problem med att arbeta självständigt.

För att lyckas ser vi att Du 

  • Har ett sinne för ordning och reda
  • Är kundorienterad och har ett öga för det visuella 
  • Analytisk, lösningsorienterat och initiativrik 
  • Behärskar Microsoft Excel väl 
  • Har ett tekniskt sinne vilket gör att du enkelt sätter dig in i nya program och system

Vi erbjuder

Ett självständigt, spännande och utvecklande arbete hos Nordens största och snabbast växande e-handelsaktör inom heminredning. Vi erbjuder dig en roll där du förväntas bidra till företagets fortsatta tillväxt och utveckling. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Tjänsten är prov-/tillsvidare på heltid med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse. 

Om Bygghemma Group

Bygghemma Group är den ledande onlinebaserade leverantören av produkter och tjänster inom DIY och Heminredning i Europa. Vi erbjuder våra kunder ett brett ekosystem av produkter och tjänster och bedriver verksamheten inom två segment, DIY och Möbler och Heminredning. Vi tillhandahåller marknadens bredaste produktutbud, med över 500 000 produkter, till de mest konkurrenskraftiga priserna och strävar efter att skapa den mest attraktiva e-handelsmiljön genom att kombinera ett oöverträffat produktsortiment med smart teknologi, ledande produktexpertis och ett brett utbud av tjänster. Inom gruppen ingår över 50 onlinedestinationer – inklusive e-handelsbutiker som , ,  and  – och över 80 fysiska showrooms. Gruppen har huvudkontor i Malmö och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Under 2019 omsatte gruppen SEK 6,2 Mdr 2019 och hade fler än 1 500 medarbetare.

Publicerad den

27-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis