Inaktiv platsannons

Köksbiträde Falun

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Restaurangbiträden
Nu söker vi Restaurangbiträde för ISS uppdrag hos ny kund i Falun

ARBETSUPPGIFTER
Till vårt uppdrag i Falun söker vi dig som vill jobba självständigt med stöd av köksmästare.

Bemanna  kök med matsal där man har direkt kontakt med slutkund samt utför kallskänksuppgifter och allt det dagliga för att ge vår kund en trevlig måltidsupplevelse. 

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du har erfarenhet och arbetat inom restaurangbranschen/äldremat sedan tidigare Erfarenhet från olika typer av restaurangverksamhet är meriterande.

I ditt ansvar ingår förutom sedvanliga restaurangbiträdesuppgifter även portionering, tillberedning av mat, packning och leverans av catering, kassaarbete, etc. Du arbetar enligt gälande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll. Även lättare matlagning kan ingå beroende på kavllifikationer.

Du har IT-kunskaper samt besitter en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift. Du är målinriktad, självgående och ansvarstagande. God samarbetsförmåga och ett intresse för människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

B körkort är ett plus.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare 75% anställning

Vid frågor om tjänsten välkommen att kontakta ansvari g rekryterande chef Tommy Gräsell,  

Tillträde 30/3 eller enligt överenskommelse.

Obs! Alla ansökningar behandlas löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis