Inaktiv platsannons

Vikarie som Laboratorietekniker i Hultsfred, Sverige

F... Vikarie som LaboratorieteknikerIKEA Industry Hultsfred AB, Division... Du ser saker lite annorlunda, det gör vi också. Vi tror på att dina värderingar är viktigare än vad ditt CV är. Vi erbjuder positioner som...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Vikarie som Laboratorietekniker
IKEA Industry Hultsfred AB, Division Boards

Du ser saker lite annorlunda, det gör vi också. Vi tror på att dina värderingar är viktigare än vad ditt CV är. Vi erbjuder positioner som kommer att utmana dina förmågor och låta dig växa. Välkommen att se saker lite annorlunda tillsammans med oss!

ATT VÄXA TILLSAMMANS 
IKEA erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett växande företag med en bärande affärsidé. Du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete, och att arbeta i en internationell miljö där människan och gemenskapen är centrala värden.

På IKEA Industry Hultsfred, division Boards, tillverkar vi spånskivor i en helautomatiserad produktionsanläggning. Våra spånskivor används sedan till produktion av flera olika IKEA möbler, bl.a. PAX garderober och Billy bokhyllor. 
Vår kvalitetsavdelning ansvarar för att testa, analysera och dokumentera kvaliteten på våra tillverkade spånskivor. 

Jobbeskrivning

OM JOBBET

Vår kvalitetsavdelning ansvarar för att testa, analysera och dokumentera kvaliteten på våra tillverkade spånskivor. Vi söker nu en laboratorietekniker till ett viktigt och intressant arbete, där arbetsuppgifterna innebär att utföra kontroll i vår process från råvara till färdiga produkter. I tjänsten som laboratorietekniker ingår också övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen. Som laboratorietekniker är dina främsta uppgifter att kontrollera och följa upp. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Den här tjänsten är ett sjukvikariat under en längre tid och chansen finns att den övergår till en tillsvidaretjänst i framtiden.

Kravspecifikation

OM DIG

För att trivas i tjänsten bör du vara noggrann, ansvarsfull och dagligen kunna följa uppställda arbetsinstruktioner. Du är en positiv och flexibel person som kan bidra med nya idéer till gruppen och som är van vid att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du arbetat med liknande uppgifter tidigare men det allra viktigaste är din personlighet.

För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi alltid är på väg framåt och att du vill och vågar hitta nya och ibland annorlunda lösningar. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa gemenskap och entusiasm omkring dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
•    att utföra process- och råvarukontroll
•    utföra kontroll av färdiga produkter
•    att bistå och stödja verksamheten i process- och produktionstekniska frågor
•    utföra verktygskalibreringar
•    aktivt delta i arbetet med ständiga förbättringar
•    att fortlöpande arbeta med att säkra att både interna och externa kunder blir nöjda

Vi ser gärna att du har någon form av teknisk bakgrund eller liknande, eller erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin. Du är en van dataanvändare och du är strukturerad i ditt sätt att arbeta.

ÖVRIG INFORMATION

Tänk på att urval sker löpande och rekryteringen stängs när vi har hittat rätt kandidater. Därför uppmanar vi dig att ta chansen att söka redan idag.
 
Vi vill gärna att du bifogar ett CV och ett personligt brev när du gör sin ansökan. Gärna även att du skriver med några referenser som vi kan ringa till men vi kommer endast ringa referenser efter att du som sökande varit på en intervju. Sista ansökningsdag är måndagen den 2 mars.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du IPS- och Kvalitetschef Catarina Rosin, +46 (0) 495-75 50 41. Facklig företrädare Unionen: Anders Tuvesson +46 (0)495-75 75 51 70, Niklas Ekström Ledarna +46(0)495-75 51 03. Om du är en av de kandidater som vi skulle vilja intervjua så kommer vi att kontakta dig per telefon. Då rekryteringsprocessen i vissa fall tar tid ber vi dig vänligast om ditt tålamod. För övriga frågor som rör rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår personalavdelning på +46 (0)495-75 50 00.

Om du vill vara en del av något stort, kan detta vara rätt utmaning för just dig. Vi ser fram emot din ansökan!
 
IKEAs grundare Ingvar Kamprad har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem. Men detta visste du kanske redan? Att du hittat hit är en bra start!
 
IKEA Industry Hultsfred AB bidrar till ”IKEA familjen” med ca 290 medarbetare där hälften arbetar med tillverkning av spånskivor i division Boards och där andra hälften, division Flatline, arbetar med tillverkning av PAX garderober. I ditt dagliga arbete så kommer du arbeta nära dina övriga medarbetare för att tillverka grundmaterialet till flera av IKEAs eftertraktade produkter som möjliggör en bättre vardag för de många människorna.

Ytterligare information

-
 

Publicerad den

27-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hultsfred, Sverige
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis