Inaktiv platsannons

LÖPLABBET KUNGSGATAN, STOCKHOLM SÖKER VIKARIERANDE BUTIKSCHEF

Om tjänsten

Vi söker nu vikarierande butikschef till vår Löplabbet butik i Stockholm! Kanske är det du?

Butikschefen är ytterst operativt ansvarig för butikens försäljning, drift och personal. Butikschefen är den som tränar och motiverar sina medarbetare och är själv en god förebild genom sitt sätt att sälja och arbeta i butiken. Butikschefen leder, fördelar och följer upp arbetet i butiken. Med försäljning och konceptet i fokus arbetar Du med att utveckla din butik och din personal. Det är viktigt att du är en synlig ledare som visar vägen och har förmågan att motivera dina medarbetare. Genom ditt ledarskap skapar du en stimulerande arbetsmiljö i din butik.

Dina egenskaper: För att lyckas i rollen som Butikschef krävs ett stort engagemang för uppgiften. Arbetssättet ställer höga krav på flexibilitet och strukturell förmåga. Som ledare är du coachande, drivande och trygg i rollen som chef. Det är viktigt att du ä r försäljnings- och serviceorienterad. Du känner stort engagemang i att utveckla och driva Löplabbets medarbetare mot såväl kort- som långsiktiga mål.

Din bakgrund: Du har stor erfarenhet av försäljning och service. Du har lätt för att kommunicera budskap och förväntningar. Vi förutsätter att du har erfarenhet som butikschef eller motsvarande och är van att leda och motivera andra. Övrigt krav är god datavana. För att passa hos Löplabbet har du viljan att arbeta efter löplabbets koncept med målet att alla kunder ska få exakt rätt utrustning och råd för sin löpning. Givetvis är löpning din passion!

Tjänsten är ett vikariat på 100% under ett år med goda chanser till förlängning.

Tillträde till tjänsten är omgående. Löplabbet erbjuder ett självständigt arbete med stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. Vad erbjuder du Löplabbet? Låter tjänsten som en spännande utmaning? Skicka en ansökan med CV och personligt brev omgående, dock senast 20/3-2020. Urval sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

24-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
STOCKHOLM
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis