Inaktiv platsannons

Vikarierande personal med C körkort till Pågen Jönköping Vill du jobba på Pågen?Arbetsmiljön i fokus

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Vikarierande personal med C körkort till Pågen Jönköping

Arbetsbeskrivning

Inom säljorganisationen söker vi vikarie till [Jönköping], för anställning till sommaren 2020 ev tidigare.

Du kommer dagligen att besöka våra kunder på ett eller flera distrikt, och förse dem med färskt bröd.

Du planerar och genomför säljaktiviteter och följer upp ditt resultat. Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.


Vem är du?

Du brinner för säljarbete! Du ser möjligheter, är stresstålig och har god planerings- och organisationsförmåga.

På plats i butiken kommer du möta både butikspersonal och konsumenter, och därför är det viktigt att du är en social person som lätt skapar kontakt och dialog med nya människor!

Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, och gärna inom livsmedel. Du kommunicerar väl på svenska. Då du kommer att köra lastbil är C-körkort och YKB ett krav men finns möjlighet med bara ett BE körkort. Är du egenföretagare med möjlighet att omprioritera din tid är det meriterande. Lämplig bostadsort är runt Jönköping och Nässjö eftersom vi även har en lastplats i Ekenässjön.

Vad erbjuder vi dig?


Du får ett extrajobb med mycket frihet och ansvar, och roliga och utmanande arbetsuppgifter, i ett företag med spännande och välkända produkter som ev kan leda till en tillsvidareanställning.


Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis