Inaktiv platsannons

Facility Management Assistant, timanställning i Malmö

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Group Function
Sista ansökningsdag: 2020-03-22
Plats: Malmö

Söker du extraarbete parallellt med dina studier? Är du intresserad av att arbeta inom service i en bred roll med spännande och varierande arbetsuppgifter? Då är det här något för dig! Lantmännen Service ansvarar för FM funktionen på Lantmännens kontor i Tre Skåne, Malmö. Vårt uppdrag är att säkerställa att kärnverksamheten kan bedrivas så störningsfritt som möjligt. För att kunna göra det behöver vi tidvis ta in extra hjälp. Är du vår nya FM kollega?

Det här kommer du att göra

Som FM Assistent omfattar dina arbetsuppgifter ett flertal funktioner inom serviceorganisationen såsom reception, vaktmästeri och konferens. Fokus ligger på att hålla en högkvalitativ service till externa besökare och medarbetare. Du behöver ha ett flexibelt arbetssätt och måste trivas med att arbeta med människor, lösa problem och leverera god service. Du kommer att arbeta med ett team om två personer där service alltid står i fokus. Arbetet är inte schemalagt utan styrs av behovet från verksamheten.  

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Gymnasial utbildning och gärna erfarenhet av arbete inom service.
  • Grundläggande IT-kunskaper.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Kännedom om arbetsmiljö, säkerhet och livsmedelshantering är meriterande.

Du är:

  • Flexibel och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö.
  • Kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer.
  • Proaktiv och handlingskraftig.
  • En lagspelare som sprider värme och engagemang.

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis