Inaktiv platsannons

HR- och Kommunikations Administratör i Malmö

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Lantbruk
Sista ansökningsdag: 2020-02-22
Plats: Malmö

I Lantmännens koncern är det lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. På Lantmännen har vi en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Nu söker vi en engagerad  Administratör som vill bli en del av vårt fantastiska HR och Kommunikations team på Lantmännen Lantbruk.

Om rollen
Som Administratör kommer du att ha en bred roll där du stöttar vår HR och Kommunikations team inom områden som rekrytering, anställning, introduktion, HR-statistik, lönekartläggning, likabehandlingsplaner, arbetsmiljö, uppföljning och compliance av olika processer, GDPR samt fakturor. Du kommer även att vara vår kontaktperson mot shared service center & lön samt vara super user i våra olika HR system.

Du kommer att tillhöra ett  team om åtta personer och rapportera till HR Chefen för division Lantbruk. Rollen är placerad på vårt kontor i Malmö.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har

  • Universitets- eller högskoleutbildning
  • Gärna erfarenhet från en liknande roll.
  • Goda kunskaper i MS Office och gärna erfarenhet att arbeta i olika system.
  • Mycket goda språkliga kunskaper i både svenska och engelska.

Du är

  • Engagerad, Nyfiken och intresserad av HR och kommunikation.
  • Strukturerad, ordningsam och service minded.
  • Skicklig på att hitta administrativa förbättringar för att kunna arbeta ännu mer effektivt.
  • Anpassningsbar med en god kommunikationsförmåga.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi kan erbjuda dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Publicerad den

25-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis