Inaktiv platsannons

HR Business Partner i Norrköping

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Agroetanol
Sista ansökningsdag: 2020-03-17
Plats: Norrköping

Vill du vara med och bidra till ett bättre resursutnyttjande, ett hållbart samhälle och en grönare framtid? På Lantmännen Biorefineries/Agroetanol har vi en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi söker nu en HR Business Partner, till vår site i Norrköping, som vill vara med och bidra i den omställningen. Missa inte chansen att söka en fantastisk roll på ett företag där vi har Business in mind & People at heart.

Om rollen
Som HR Business Partner kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta operativt och kvalificerat stöd till våra chefer. I det dagliga arbetet kommer du att stötta cheferna i personalärenden, ledarskapsfrågor, rekrytering, bemanning, fackliga förhandlingar, samverkansmöten, rehabiliteringsärenden, arbetsmiljöfrågor, utbildningsfrågor etc. Du kommer även att arbeta med den interna kommunikationen, vilket exempelvis innefattar uppdateringar på intranätet.

Rollen är placerad på vår anläggning i Norrköping och är en mycket produktionsnära roll. På anläggningen arbetar ca 140  personer, varav ca 20 är chefer. Som HR Business Partner kommer du att ingå i den lokala ledningsgruppen på siten och rapporterar till HR Manager för Biorefineries. Du kommer även att hantera vissa uppgifter som även innefattar vår anläggning i Lidköping.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har

  • Minst 2 års erfarenhet från en liknande roll inom ett producerande företag.
  • Relevant universitetsutbildning inom HR eller närliggande område.
  • Erfarenhet inom rekrytering, introduktion, rehabilitering, arbetsrätt & kollektivavtal, facklig samverkan och förhandlingar.
  • Helst också erfarenhet av arbete med psykosocial arbetsmiljö och friskvård.

Du är

  • Intresserad av teknik och processindustri, samt förstår vikten av att arbeta nära verksamheten.
  • Strukturerad och är van att arbeta efter rutiner. Du har även förmågan att ta fram nya rutiner och processer vid behov.
  • Nyfiken, snabbfotad och uppskattar en föränderlig miljö.
  • Flexibel och har en god kommunikationsförmåga.
  • Prestigelös och ödmjuk. Vi har en vänlig och öppen kultur på Lantmännen som vi är väldigt stolta över.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi kan erbjuda dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis