Inaktiv platsannons

VVS-montör i Lindome

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

VVS-montör

Sökes till Lindome

Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör till vår depå i Lindome!

Om tjänsten

På vår depå i Lindome kommer du främst att arbeta med tillfällig värme för byggindustrin, vilket innefattar arbete med uppvärmning på byggarbetsplatser samt viss projektering. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, service och underhåll av värmare både hos kunder och inne på verkstad. Vid behov kan arbete på annan ort förekomma.

Om dig

Vi söker dig som trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete. Som montör hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Då vi arbetar inom en bred verksamhet är viljan att lära sig nya saker en viktig egenskap. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. Vidare har du förmågan att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Du bör ha en utbildning inom VVS på gymnasienivå eller motsvarande och viss erfarenhet som VVS-montör och av fjärrvärme. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. BE-körkort, truckkort, liftkort samt heta arbeten är meriterande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-13

Publicerad den

27-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lindome
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lindome | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis