Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Mora

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Mora

Vill du vara med och bygga spännande projekt i Sälen?

Som arbetsledare på Peab arbetar du nära din platschef med ledning av projekt; från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål, och får möjligheten att driva arbetet tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare. Du får en stor variation och bredd i ditt arbete då vi har projekt både inom ombyggnad och nyproduktion

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en roll som arbetsledare inom byggproduktion. Vi tror att du idag har rollen som arbetsledare och känner dig redo för ett nytt steg i din karriär där du får arbeta i spännande och utmanande projekt.

Som person är du en lagspelare och trivs i rollen att leda och engagera andra i din omgivning samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Vidare trivs du med att planera och organisera ditt arbete samt har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att ta ansvar för och bidra till att teamet utvecklas och har roligt tillsammans. Du har god datorvana och körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag 2020-03-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-25

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)