Inaktiv platsannons

Platschef i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Helsingborg

Recycling är ett segment inom Swerock AB som bedriver återvinningsverksamhet inom fyra regioner i Sverige. Genom lokal närvaro sätter vi kunden i fokus och kan erbjuda kostnadseffektiva och miljöriktiga lösningar av hög kvalitet och samtidigt dra nytta av Swerocks samlade resurser.

Det går bra för oss och vi söker dig som har erfarenhet från avfalls- och/eller anläggningsbranschen och som vill vara med på vår resa framåt!

Som platschef hos oss är du verksam i Nordvästra Skåne och Halland med placering i Helsingborg.

Om tjänsten

Rollen innebär att du är med och utvecklar vår verksamhet inom bl.a tunga massor och förorenade jordar samt blandat avfall från bygg & rivningsbranschen, varför vi söker dig som brinner för att hitta nästa affär och anläggningsprojekt samt har god lokalkännedom!

Rollen innefattar ett uppföljningsansvar gällande lagar/myndighetskrav, kvalitets- och produktionskontroll samt ett resultatansvar. Du styr den dagliga produktionen och leder det dagliga marknad- och försäljningsarbetet av våra tjänster både internt och externt samt har ett övergripande ansvar för kontakter med våra samarbetspartners.

Kravprofil

Vi tror att du är en DO:er som har god förmåga och erfarenhet av att självständigt leda och driva projekt. Du är jordnära, positiv samt ser affärsmöjligheter.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från anläggnings- eller avfallsbranschen. Har du även erfarenhet från försäljning eller transporter är detta meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-31

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis