Inaktiv platsannons

Arbetsledare inom Garanti i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare inom Garanti

Sökes till Örebro

I Peab Region Mellersta Bygg söker vi en arbetsledare till vår garantiavdelning för att arbeta med garantifrågor kopplade till våra färdigställda projekt under garanti- och ansvarstiden. Är du den vi söker?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar ansvar för garantibesiktning, avprickning av besiktningsprotokoll, garantiåtgärder samt hantering och administration kring felanmälningar och reklamationer. Du kommer att vara deltagande på besiktningar, servicebesök och därmed samordna underentreprenörer i samband med garantiåtgärder. I tjänsten ingår det även att utreda enklare bedömningar för åtgärd på plats tillsammans med konsulter och om möjligt kunna åtgärda vissa punkter själv som t.ex. justera beslag och liknande.
Som arbetsledare inom garanti har du nära kontakt med våra kunder och beställare men även bostadsrättsföreningar och privatpersoner vilket ställer höga krav på din kommunikativa förmåga. Du kommer även ha ett nära samarbete med vår garantikoordinator som är en del av garantiverksamheten. För att säkerställa hög kvalitet och produktionsmetoder i kommande projekt är det viktigt att arbeta med erfarenhetsåterföring.

Vem är du?

Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter med fördel inom byggbranschen. Med gedigen erfarenhet jobbar du löpande med att utveckla och effektivisera arbetet, som skapar resultat och ger nöjda kunder. Du bör kunna arbeta självständigt och strukturera det egna arbetet. För att passa i rollen krävs det hög kommunikativ förmåga både verbalt och skriftligt. Som person är du strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Arbetsledaren vi söker inom garanti är en lagspelare som samarbetar med olika stödresurser och specialister inom området. Entreprenadskunskap och BAS-U är meriterande för denna tjänst men inget krav.

Placeringsort är Örebro. Ansökan sker genom vår enkla registrering där du bifogar ditt CV med infogat personligt brev. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Provanställning tillämpas.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-22

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis