Inaktiv platsannons

Ställföreträdande butikschef i Uppsala City

Om tjänsten

Känner du passion för mode, kunder och handel? Då kanske du är den vi söker!

Som Ställföreträdande butikschef har du en viktig roll i att aktivt coacha, utveckla och uppmuntra medarbetarna i det dagliga arbetet för att ge våra kunder en modeupplevelse i världsklass. Du ingår i butikens ledningsgrupp tillsammans med butikschef och Visual Merchandiser. Du säkerställer tillsammans med butikschefen att kampanjer, aktiviteter och bemanning fungerar optimalt samtidigt som du stöttar butikschefen i diverse olika uppgifter. När butikschefen inte är på plats är du ansvarig för butiken.

Tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande butiksmiljö som skapar köplust. Självklart har du även intresse av och följer med i olika trender och har en stark känsla för färg och form. För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van vid att arbeta i ett högt tempo. Vårt arbetssätt är präglat av teamarbete, så du som söker ska trivas i och aktivt medverka till att bibehålla en god teamanda.

Vi ser gärna att du idag jobbar med teambuilding och har ledarerfarenhet. Du behöver ha genomgått gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot service och handel, och ha erfarenhet från detaljhandeln, gärna i modebranschen. Du behöver även behärska engelska i tal och skrift samt ha datorvana.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 28 timmar/vecka. Tillträde 30 mars.

Är det här tjänsten för dig? Sista ansökningsdag är 2 mars.

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala City
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis