Inaktiv platsannons

Hotellmedarbetare till Hotell Liseberg Heden sommaren 2020 i Göteborg

Om tjänsten

Hotellmedarbetare till Hotell Liseberg Heden sommaren 2020
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Beskrivning
Vi söker nu medarbetare till vår reception, restaurang samt till vår housekeeping inför sommaren. Vi söker en noggrann, ansvarstagande och glad kollega som är självständig och lösningsfokuserad. Vi tror att du är en naturlig glädjespridare som har lätt till skratt. Du är uthållig till din natur och slutför det du har åtagit dig. Du uppskattar ett gott bemötande och gillar när tempot stundtals är högt. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans ger våra gäster ett minne för livet.

I arbetsgruppen är omtanke, glädje och samarbete viktiga hörnstenar och vi uppskattar att du känner värdet av detta. 

Arbetsuppgifter

På hotellet finns ett flertal olika arbetsuppgifter, det alla har gemensamt är att vi hjälps åt för att alla våra gäster skall få en fantastisk upplevelse hos oss. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en stark känsla för service, noggrannhet och tycker om att skapa en trivsam miljö för såväl kollegor som gäster. I rollen som medarbetare på hotell Heden trivs du med ett självständigt arbete där ditt egna personliga driv, ansvarskänsla och initiativförmåga behövs för de varierande arbetsuppgifter som finns. 

Vill du veta mer om ett arbete hos oss kan du läsa mer på www.liseberg.se.

Varmt välkommen att bli en av oss!

Publicerad den

24-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis