Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare till Enköping – semestervikariat Enköping

Om tjänsten

Martin & Servera-koncernen består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Martin & Servera Logistik är navet för merparten av produktleveranserna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag mer än 6 000 leveranser till våra kunder runt om i landet. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.

Vi söker nu dig som drivs av resultat och god service i ett nära samarbete med kollegor.

Vad kommer du att göra?

På kundtjänst i Enköping hjälper du våra kunder i Mellansverige, du ser till att de får service, efterfrågad hjälp och löser uppkomna problem. Det kan innebära att hantera och lösa returer, reklamationer och transporter. Du säkerställer att ärenden tas vidare inom organisationen vilket innebär mycket kontakt ed medarbetare inom andra funktioner i företaget som t ex ekonomi, varuförsörjning och lager. En arbetsdag på kundtjänst är inte den andra lik och under intensiva perioder hanterar du många olika ärenden samtidigt.

Att ge en effektiv service både till kollegor och till kunder är högt prioriterat hos oss. I rollen som kundtjänstmedarbetare får du möjlighet att göra stor skillnad, vare dag. Du har ett definierat ansvarsområde och utför dina dagliga arbetsuppgifter efter bästa förmåga, jobbar efter uppsatta mål och i nära kontakt med gruppledaren som du rapporterar till.

Vad söker vi hos dig?

Du är en noggrann person, har hög servicekänsla och gillar att samarbeta med andra. Hos oss bidrar alla till att helheten ska bli så bra som möjligt. Det ställer krav på att vi håller tidsramar och lägger upp jobbet på ett effektivt sätt. Vi anpassar oss och håller humöret uppe när allt kanske inte går som på räls. Vi pratar med varandra och är tydliga i vår feedback. På så vis lägger vi varje dag grunden till ett gott samarbetsklimat.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • Du är en person med fantastisk förmåga att lösa problem på ett enkelt och lösningsfokuserat sätt där kunden alltid är nöjd med vårt bemötande och agerande.
  • Du har minst gymnasiekompetens och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med kundkontakter och service i kombination med administrativa uppgifter.
  • Tycker om att arbeta i ett periodvis högt tempo, fatta snabba beslut och ta egna initiativ.Om du även arbetat inom restaurang eller storkök ser vi det som meriterande.

Som RU-specialist kommer du att fokusera på att hantera komplexa returer inom restaurangutrustning (RU). Du arbetar inom detta område som 2nd line of support, vilket innebär att kollegor ute i landet hänvisar svårare ärenden av RU till dig. Du vidtar alla de åtgärder som du bedömer vara nödvändiga för att på ett bra sätt klara ut varje reklamationsärende. Utöver detta ansvarar du för att matcha returkreditnotor, följa upp de returer som genomförs samt loggar och följer upp statistik på dessa ärenden.

Din arbetsplats

På Martin & Servera i Enköping är vi ca 350 medarbetare. Vi sitter i ett öppet landskap med liv, rörelse och en härlig laganda. Det här är en arbetsplats där allas röst är viktig och vi bryr oss om varandra.

Du får ta del av uppskattade personalförmåner som exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag, frukost/lunchsubvention och tillgång till gym.

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att vår alkohol- och drogpolicy efterlevs utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på vår hemsida

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Semestervikariat (maj/juni-aug)

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstider: Dagtid vardagar. Arbete förekommer även ca var sjätte lördag samt eventuellt beredskap några lördagar.

Tillträde: maj/juni

Antal lediga befattningar: 2st, varav en RU-specialist

Bolag: Martin & Servera Logistik AB

Adress: Varggatan 6, 749 40 Enköping 

Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Margit Inersjö, Gruppledare Kundtjänst, 0171-16 63 35, margit.inersjo@martinservera.se, för frågor om urvalsprocessen kontakta Johanna Rosén, HR-partner, 0171-16 63 63, johanna.rosen@martinservera.se.

Facklig företrädare: Mikael Pettersson, Unionen, 0171-16 63 68, mikael.pettersson@martinservera.se

Sista ansökningsdag: 22 mars 2020

 

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis