Inaktiv platsannons

Inköpsupport till Martin & Servera i Årsta, Projektanställning 12 mån Stockholm

Om tjänsten

Vi söker nu dig som har sinne för struktur och gillar att jobba med administrativt arbete och att hitta effektivitet i varje detalj i processen. Du kommer vara del i en resa från manuellt arbete till automatiserade processer som ger verksamheten möjlighet att skapa mer affärsnytta.

Det här är initialt en projektanställning under 12 månader för att vara med i den löpande verksamheten samt delta i ett av företagets högst prioriterade projekt, Masterdata artikel. På detta uppdrag får du chansen att förstå vilken betydelse digitaliseringen har för nyckelprocesser i ett stort företag och hur vi tillsammans varje dag måste jobba med förbättringar.


Vad kommer du att göra?

Vi har en hög ambition att bli mer effektiva och flexibla kring vår data och kan på så sätt skapa möjligheter för att ha det bästa kunderbjudandet. För att göra detta måste vi börja från grunden och kvalitetssäkra den data vi har för att skapa förutsättningar i vår strävan att bli en mer datadriven organisation. Ditt arbete kommer vara väldigt viktigt för att vi ska kunna ta oss dit.

  • Delta i projektet för Datakvalitet - artikelstädning
  • Administrera artikel- och leverantörsinformation i våra system
  • Ha leverantörskontrakt i frågor kring artikelinformation
  • Stödja den löpande verksamheten inom inköpsupport i olika frågor som dyker upp


Vad söker vi hos dig?

Vår verksamhet är komplex, omfattande och ständigt i rörelse. Du ska i detta tycka det är kul och spännande att skapa ordning och reda. Du ska vilja jobba med administrativa uppgifter med stor detaljrikedom och höga kvalitetskrav.

Du ska förstå vikten av att gemensamma processer skapar effektivitet och att vilja utmana gamla sanningar tycker du är inspirerande.

Vi är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • En färsk Högskola eller Universitetsexamen
  • Förmågan att kunna sammanställa rapporter och utvärderingar på ett bra sätt
  • Hantera frågor och administration kring UHM-kriterier för vårt sortiment
  • God erfarenhet i MS Office samt lätt att ta till dig nya system

För att lyckas i rollen är du en person med en stark drivkraft och inte låter dig tyngas av upprepade arbetsuppgifter utan istället ser möjligheten i att alltid göra dem bättre. Tjänsten kommer


Din arbetsplats

Vid Årstafältet finns vårt huvudkontor och vårt säljkontor för Stockholmsregionen. Här har vi samlat centrala funktioner och företagsledning. Totalt arbetar närmare 300 personer i Årsta och på angränsande arbetsorter. Här finns gym och Sveriges kanske bästa personalmatsal. Du får även ta del av uppskattade personalförmåner som exempelvis frukost/lunchsubvention, bidrag till friskvårdsaktiviteter och naprapat/massage.

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att vår alkohol- och drogpolicys efterlevs utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.


Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess här.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Projektanställning 12 månader
Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt i mån av uppsägningstid
Adress: Grosshandlarvägen 7, 120 44 Årsta
Kontakt: För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Camilla Bergschöld, 08-6728486.
Facklig kontaktperson (Unionen): Anna-Lena Holsteryd, 08-722 26 30
Sista ansökningsdag: 15 mars 2020, intervjuer och urval sker löpande.


Om Martin & Servera

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

 

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

 

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis