Inaktiv platsannons

Digital verksamhetsutvecklare Martin & Servera, Årsta Stockholm

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och analys och som vill vara med och driva vår resa mot ett mer modernt, agilt och datadrivet bolag.

Som digital verksamhetsutvecklare tillhör du en avdelning som ansvarar för sortiment och affärsförutsättningar inom bolaget och i tätt samarbete med övriga avdelningar jobbar vi för lönsamhet, rätt utbud och nöjda kunder. Tillsammans bidrar vi till att skapa största möjliga affärsnytta genom hög datakvalitet och effektiva arbetsprocesser.

Det här får du göra

Vi har påbörjat ett spännande och affärskritiskt masterdataprojekt som ska möjliggöra strategin för mer datadrivna beslut i bolaget, och där blir du en nyckelspelare. Din huvuduppgift det närmaste året är att hjälpa till att ta fram ett system för masterdata som du sedan fortsätter att förvalta som produktägare. Systemet blir kärnan för våra artiklar och hur vi jobbar för att skapa bättre kunderbjudanden och bättre lönsamhet. Du agerar kravställare mot systemleverantörer samt driver tester och utbildningar tillsammans med superusers.

Utöver masterdataprojektet är du även avdelningens expert kring systemutveckling och du stöttar i utvecklingen av olika system som bidrar till verksamhetens framgång. Du analyserar verksamhetens behov och affärsmöjligheter utifrån ett digitaliseringsperspektiv och är länken mellan verksamheten och IT i systemutvecklingsfrågor.

Hos oss får du växa, påverka, ta ansvar och driva förändring.

För att lyckas i rollen tror vi att du

  • Har erfarenhet och goda kunskaper inom verksamhetsutveckling
  • Har erfarenhet och goda kunskaper inom systemutveckling
  • Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller motsvarande
  • Ett stort plus i kanten om du har erfarenhet från grossistbranschen


Vi tror att du har ett intresse och sinne för affärer, ser helheter och affärsprocesser och är en kreativ och drivande person med en stark analytisk förmåga. Du är intresserad av hela värdekedjan och vill förstå hur alla delar påverkar varandra.

Samarbete är en central del av vår verksamhet och kritiskt för vår fortsatta framgång. I den här rollen är det extra viktigt, inte bara att du har en hög servicekänsla men också att du har ett både coachande och utmanande förhållningssätt. Du kommer att ha många kontaktytor och vi hoppas att du kan motivera och till viss del även inspirera kring ditt arbete ut i organisationen.

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för inkludering och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen. 
 
Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess här. 
 
Din arbetsplats

Vid Årstafältet finns vårt huvudkontor och vårt säljkontor för Stockholmsregionen. Här har vi samlat centrala funktioner och företagsledning. Totalt arbetar närmare 300 personer i Årsta och på angränsande arbetsorter. Här finns gym och Sveriges kanske bästa personalmatsal. Du får även ta del av uppskattade personalförmåner som exempelvis frukost/lunchsubvention, bidrag till friskvårdsaktiviteter och naprapat/massage.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt i mån av uppsägningstid
Adress: Grosshandlarvägen 7, 120 44 Årsta
Kontakt: För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Camilla Bergschöld, 08-6728486.
Facklig kontaktperson (Unionen): Anna-Lena Holsteryd, 08-722 26 30
Sista ansökningsdag: 22 mars 2020, intervjuer och urval sker löpande.

 

Om Martin & Servera

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist.  Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.  

Publicerad den

07-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis