Inaktiv platsannons

McDonald's Sundbyberg C utökar teamet igen efter försäljningssuccé

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.

 

McDonald's Sundbyberg visar ökade försäljningssiffror och behöver ännu en gång utöka sitt team med flöer medarbetare. 

Du behöver vara över 19 år och kunna arbeta flexibla oregelbundna tider med totalt 20 - 40 timmar per vecka i snitt. (Alltså ingen skolungdom kan söka på denna annons).

Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick eftersom vi hjälps åt att städa och hålla allt rent och fräscht.

Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t.

Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss. Just nu kan du ta chansen att snabbt utvecklas vidare och ta mer ansvar som Skiftledare inför 2020.

 

Vi söker dig som gillar...

SERVICE att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen
TEAM WORK               att arbeta tillsammans med kollegor, är ordningssam och tycker om att ha det rent och snyggt eftersom vi städar mycket
TEMPO när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ
EGET DRIV att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar

 Information om tjänsten

Du ska kunna jobba minst 20 - 40 timmar i snitt per vecka. Tiderna och dagarna kan variera från vecka till vecka.

Vi samarbetar med McDonald's restauranger i närområdet och därför kan du bli erbjudande intervju och förhoppningsvis även jobb på en av dessa platser; Alviks Torg, Brommaplan, Kista Galleria och Vällingby C.

Ansökan

Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan hos oss så snart som möjligt!

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis