Inaktiv platsannons

McDonald’s Haninge Gudöbroleden söker nya medarbetare inför våren

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

McDonald’s Haninge Gudöbroleden söker nya medarbetare

Landro AB driver 17 McDonald's restauranger i Stockholm, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall, Skellefteå och Luleå. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av hög kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler. Vi söker nya medarbetare till Restaurangen i Haninge. 

Vi söker nu flera nya medarbetare med anställning på ca 4-20 timmar/vecka. Tjänsten innebär arbete på kvällar, dagtid och helger. Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du ska ha lätt till ett skratt och ett leende. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och trivs med att ha mycket människor runt omkring dig. Du är noggrann, ambitiös och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Det är en klar fördel att vara bosatt i närheten eller ha tillgång till bil.

Som medarbetare kommer du att främst få lära dig arbetsuppgifter i vårt serviceområde men arbete i vårt produktionsområde kan också förekomma. 

Hos oss får du också möjligheten att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t.ex. utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald’s.

Varmt välkommen att maila din ansökan senast den 1/4-20.

Urval och intervjuer sker löpande.  

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Obs. Det är krav att bifoga bild, annars kommer vi ej läsa din ansökan.

Publicerad den

27-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Haninge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haninge | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis