Inaktiv platsannons

Processoperatör i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Processoperatör

Till SCA Obbola söker vi nu en skiftgående processoperatör till avdelningen IMM. Tjänsten är en visstidsanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan.

Din nästa utmaning

I arbetsuppgifterna ingår att aktivt bidra till en säker arbetsmiljö samt att hålla regelbunden kontakt med övriga i produktionslinjen för att säkerställa våra slutprodukters kvalitetskrav. Du verkar för att optimala driftsförhållanden uppnås och att stopp- och avbrottstid minskar. Du arbetar också med att tillsammans med dina kollegor ta fram, dokumentera, implementera, följa upp och ständigt förbättra våra gemensamma arbetssätt.

Vem är du?

Du har en avslutad gymnasieutbildning, med betyg i ämnena MA2, KE1 och FY1. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom teknisk fallenhet, ansvarstagande, initiativförmåga samt god samarbetsförmåga.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.
Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)