Inaktiv platsannons

Trygg Hansa söker en besiktningsingenjör med placering i Örebro

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Denna webbplatsen använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Besiktningsteamen finns inom organisationen Large&Complex claims. Vi är idag ca 30 besiktningsingenjörer med placering över hela Sverige. Besiktningsorganisationen är uppdelad i två team, Besiktning Nord och Besiktning Syd. Dessa två team hanterar besiktning inom Bygg, Lösöre och Motor. Vi söker nu en besiktningsingenjör till vårt södra område med placering i Örebro.

Vår avdelning har en bred kompetens och lång erfarenhet men vi arbetar ständigt med att hitta nya smarta lösningar. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och försöker ständigt göra det lilla extra för våra kunder.

Ansvar och arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team som är på en förändringsresa och du bör därför trivas i att arbeta med förändringar. Du bör ligga i framkant med dina kunskaper inom kundrelationer och försäkringskunskap inom både privata och företagsmarknaden.

I rollen kommer du att arbeta med:

  • Skadebesiktning och reglering av komplexa bygg och lösegendom/innehållskador
  • Besiktning på uppdrag av interna uppdragsgivare och utbilda våra interna kunder i skadeförebyggande arbete
  • Ge förebyggande rådgivning och vägledning till både externa och interna kunder
  • Säkerhets- och förbesiktning i samband med försäkringstecknande
  • Skadereglering med rätt att besikta
  • Riskbedömning genom förbesiktning enligt gällande riktlinjer
  • Att driva skadekostnader på ett proaktivt och kundorienterat sätt
  • Säkerställa hög kundnöjdhet och leverera efter Trygg-Hansas varumärkesstrategi i alla delar av våra leveranser
  • Fatta beslut och genomföra förhandlingar baserat på gällande försäkringsvillkor i enlighet med rådande lagstiftning
  • Medverka i kommission vid större skador / skadehändelser.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har byggteknisk kunskap, projekterfarenhet samt erfarenhet av skadebesiktning. Du har obehindrade kunskaper i svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska. För rollen krävs att du innehar körkort klass B.

Har du erfarenhet av skadereglering av stora & komplexa skador inom bygg och/eller egendom är det meriterande. Att arbeta med IT stöd är en självklarhet för dig och du har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i ditt arbete.

Som person drivs du av att ha nära kundrelationer och har lätt för att kommunicera - tillsammans med våra kunder och andra intressenter fokuserar du på att lösa de utmaningar som uppstår. För dig är det en självklarhet att följa, stödja och bidra till att förbättra våra processer. Givetvis är du en god och hjälpsam kollega som sätter laget före jaget och som gillar att arbeta mot uppsatta mål.

Tjänsten innebär resor och kan innebära enstaka övernattningar.

Vi erbjuder
I denna roll får du förutom att arbeta med många trevliga människor och kollegor även vara med och hantera de komplexa skadorna inom Trygg-Hansa. Du kommer dagligen komma i kontakt med människor i utsatta situationer pga. brand, skador etc. och få hjälpa dessa att komma tillbaka till sina liv igen.

Arbetet är oerhört fritt, du planerar dina dagar och bokar in besiktningar själv. Du kan även får vara med och påverka den digitala resan inom besiktningsorganisationen, då denna inte är satt.  

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | IT | Heltidsjobb (förstajobb)