Inaktiv platsannons

Partnership Manager till Trygg-Hansa! i Stockholm

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Denna webbplatsen använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Söker du en självständig roll där du ansvarar för våra samarbetspartners och där du får användning av din strategiska, innovativa och kommunikativa ådra för att nå resultat?  Vill du vara med och utveckla nya affärsmodeller inom försäkring? Är du dessutom duktig på att bygga nätverk och nå resultat genom samarbete har vi kanske rollen för dig! 

Med placering på central adress i Stockholm söker vi nu en:

Partnerships Manager

Detta gör vi

Teamet är en del av avdelningen Partnership som ansvarar för utveckling av våra strategiskt viktiga samarbetsavtal inom Trygg-Hansa, både hitta nya och utveckla befintliga. Inom Partnership finns 2 segment som är inriktade på olika typer av samarbeten (Motor och Familj).

Vi tar ägarskap över Trygg-Hansas strategiskt viktiga partnerskap och tillsammans med våra kollegor inom matrisen säkerställer vi lönsamhet, effektiva processer och kontinuerlig affärsutveckling med fokus på digitalisering och bra kundmöte.  Vi är engagerade och tänker ”kund” i allt vi gör.

Detta kommer du att göra

Som Partnerships Manager agerar du som både Key Account manager och affärsutvecklare för dina partners. Du kommer att ansvara för ett antal större befintliga samarbeten som ligger i linje med vår strategi. Att vara ansvarig innebär att du bland annat förväntas maximera värdet av samarbetet i form av tillväxt, lönsamhet och partnernöjdhet genom att:

  • Skapa långsiktiga planer tillsammans med dina partners
  • Affärsutveckla dina samarbeten samtidigt som du på en daglig basis löser de uppgifter som uppstår med dina partners
  • Driva interna strategiska projekt kopplade till dina partners samt driva interna partnerteam och diskussioner med olika funktioner såsom underwriting, IT, juridik, kundtjänst och marknad
  • Ha en proaktiv dialog med dina partners och ansvara för förhandlingar, presentationer och offerter för beslutsfattare på senior nivå

Vem är du?

Du är en person som drivs av att arbeta med affärsutveckling, ta ägarskap och nå resultat tillsammans med dina kollegor och dina partners.  Du är affärsmässig och har en vana av att arbeta med partners, driva projekt, arbeta utifrån processflöden och att driva flera parallella initiativ mot olika deadline. 

I grunden har du en gedigen struktur, förmåga att tänka både strategiskt och lösa här och nu uppgifter, fallenhet för att bygga nätverk och en förmåga att prioritera om din dag vid behov. På ett pedagogiskt sätt kan du förklara och sälja in olika budskap tack vare dina kommunikations- & presentationsfärdigheter och du drivs av att leverera resultat med hög kvalitet.  I denna roll verkar du i en dynamisk miljö som kräver många olika kontaktytor, därför är samarbetsförmåga och nätverkande essentiell för att lyckas.

Du och din kompetens

Du har erfarenhet av att arbeta med försäkring och/eller med partnerskap. Vi tror att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling samt driva stora och komplexa upphandlingar och förhandlingar. 

Har du vana att arbeta i en matrisorganisation och har också tidigare erfarenhet av att leda större projekt är det meriterande. 

Eftersom vi har som mål att bli Sveriges ledande digitala försäkringsbolag så ser vi gärna att du har intresse av och vana att arbeta med digitala affärsmodeller.

Vad vi erbjuder dig

En tjänst i en utvecklande och stimulerande miljö där du ansvarar för några av våra viktigaste partners. Du kommer även att få möjlighet att delta i projekt där vi testar och utvecklar nya affärsmodeller, förmodligen framtiden i försäkringsbranschen!

Du får samarbeta inom hela organisationen vilket kommer ge dig en god inblick, förståelse och möjlighet att påverka verksamheten.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet och leverera maximal kundnytta. Detta gör vi genom att se lösningar istället för problem och ha ett stort nätverk inom hela organisationen. Du kommer vara en del av ett team som kännetecknas av högt engagemang, innovativt tänkande och vilja att samarbeta för att lyckas.

Hur du får reda på mer och ansöker

Låter detta som en roll för dig så ansök så snart som möjligt, men senast den 13 april 2020. Urval kommer ske löpande vilket gör att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om du har frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Anders Alfredsson på +46 (0)70 168 27 96 eller Jan Lagerlund Melz på +46 (0)70 168 20 13

Fackliga kontaktpersoner: 

Förena: Elisabeth Sandblom, tfn: 070 168 36 68 eller Christer Bjellert, tfn: 070 168 28 06  SACO: Erik Lindfors 070 168 36 17

 

Trygg-Hansa har runt 1450 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på  och .

Jobbar du redan på Trygg-Hansa?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@trygghansa.se

Publicerad den

22-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)