Personlig Tränare i Solna

Om tjänsten

Kul att du har hittat hit! Vill du bli en del av vårt team på Actic och skapa ett friskare samhälle genom träning?

Här kan du lämna in din intresseanmälan. Vi letar kontinuerligt efter Personliga Tränare till alla våra regioner runt om i landet. 

Actic 

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning! Actic grundades i Sverige 1981 och är 
idag en av de ledande aktörerna på gymmarknaden i Norden med bemannade gym. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 anläggningar med 227 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Erbjudandet innefattar både gymträning, personlig träning, gruppträning och bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic har huvudkontor i Solna, drygt 800 heltidsanställda och en nettoomsättning under 2019 om 952 miljoner kronor. Koncernen leds av VD Anders Carlbark. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. 

Personlig tränare

Älskar du träning och att hjälpa andra människor att utvecklas? Gillar du också att vara med och påverka och ta stort ansvar både för ditt arbete och våra medlemmar? Då är personlig tränare på Actic ett drömjobb för dig. Våra personliga tränare har stor frihet i sitt arbete och förväntas bidra med inspiration, motivation samt ge varje klient en individuellt anpassad och effektiv träningsupplevelse. På Actic blir du en viktig pusselbit på vår fortsatta resa framåt med fokus på tillväxt och för ett friskare samhälle!

Ansvarsområden

  • Att jobba minst 20 timmar per vecka.
  • Att ge en fantastisk service till våra medlemmar, oavsett när du möter dem på anläggningen.
  • Du förmedlar Actics PT-produkt enligt våra riktlinjer, på ett inspirerande och motiverande sätt. 
  • Du ger varje individ den mest effektiva träningen baserat på personens förutsättningar och behov.

Erfarenheter & kompetenser

  • Du har en godkänd pt-licens av Almega Friskvårdsföretagen.
  • Du har en stor passion för träning och en god träningserfarenhet.
  • Du är över 18 år.
  • Du är van av att arbeta med människor och ta stort eget ansvar.

Personliga egenskaper

Som person är du målmedveten och strukturerad. Vidare har du en hög social förmåga och är en duktig relationsbyggare. Du har ett stort eget driv och en vilja att utvecklas både individuellt och i team. Du är lyhörd och förstår våra medlemmars utmaningar och önskemål. Du är pedagogisk med god känsla för att lära ut och du inspirerar andra till fortsatt träning.  

Vi på Actic

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen