Inaktiv platsannons

Säljare/Intagare till Malaga

Om tjänsten

Om vårt kontor
Fastighetsbyrån har funnits med kontor på Costa del Sol sedan 2010 och täcker hela kusten från Estepona i väster till Nerja i öster. Kontoret i Malaga öppnades i 2016 och ligger centralt i gamla stan.

Vi växer och ser en ökad efterfrågan i området, därför söker vi nu en kombinerad tjänst som intagare och säljare. Här kommer du att få möjligheten att vara med och utveckla kontoret och samtidigt växa tillsammans med oss!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med hela bostadsprocessen hos Fastighetsbyrån med stor vikt på att hitta potentiella säljare för att bygga upp din egen portfölj av bostäder till salu.

Tjänsten innebär att förmedla alla typer av bostäder och man arbetar aktivt med att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer, både mot köpkunden och säljaren. Eftersom det är en kombinerad roll sköter du även administrationen kring bostadsaffären. Självklart tillsammans med vårt övriga team!

Du kommer tillsammans med dina kollegor se till att Fastighetsbyrån är det självklara valet för den som ska sälja sin privata bostad eller köpa sitt nästa drömhus.  

Om dig
Du är glad, ambitiös och en självständigt drivande person som gärna arbetar efter högt uppsatta mål. 

Vi söker dig som är samarbetsvillig och med ett affärsmässigt engagemang. Du förstår att detaljerna många gånger är avgörande och är öppen för ny kunskap, samtidigt som du delar med dig av dina egna erfarenheter. Vidare gillar du att göra affärer, är seriös, förtroendeingivande och har hög känsla för service.

Våra krav är:

  • Du är flytande i spanska och engelska i både tal och skrift
  • Körkort

Meriterande:

  • Du har stor lokalkännedom och bor i området i dag
  • Erfarenhet och kunskap om branschen
  • Kunskap om köp och säljprocessen i Spanien
  • Tyska och Franska eller andra språk.

Om du dessutom redan är bosatt i regionen och har erfarenhet av mäklarbranschen och det spanska systemet är det ett plus.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Övrigt
För att veta mer om tjänsten kontakta Mikaela Jonasson, franchisetagare, på +34 951 204 207 eller malaga@fastighetsbyran.se

Sista ansökningsdagen är 15 februari.

Our minimum requirements is that you are fluent in speaking and writing of Swedish, English and Spanish. Applications that don't fulfill our demand won't be answered.

Om Fastighetsbyrån
Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 900 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Nationell
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier