Inaktiv platsannons

Property Finders till Marbella, Estepona och Fuengirola i Spanien

Om tjänsten

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 900 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

Om Fastighetsbyrån Utland
Vi har funnits i Spanien sedan 2008 och i Portugal sedan 2014. I dagsläget har vi 25 kontor längs de spanska och portugisiska kusterna, och expansionen fortsätter. 

Om vårt kontor
Sedan i somras ingår kontoren i Marbella, Estepona och Fuengirola i samma kontorsgrupp, vilket gör oss ännu starkare på Costa del Sol. Just nu är vi inne i en expansionsfas, därför söker vi fler Property Finders till våra grymma kontor!  

På Fastighetsbyrån finns både verktygen och stödet du behöver för att bli framgångsrik. Vi strävar efter att ständigt utveckla oss själva och våra medarbetare erbjuds kontinuerlig vidareutbildning och coachning.

Om dig  
Vi letar efter dig som är utåtriktad, socialt kompetent och duktig på att nätverka. Du brinner för försäljning och drivs av att skapa långsiktiga relationer. Vi tror att du är van vid att arbeta både självständigt och i team, och ser det som en självklarhet att arbeta tillsammans för att nå bästa resultat. Om du dessutom är driven, strukturerad och förtroendeingivande – då är det här jobbet för dig!

Som intagare har du många olika och utmanande arbetsuppgifter. Framförallt ska du i din roll hitta samt bearbeta säljkunder. Du har möjlighet att vara kreativ och testa nya arbetssätt, men att till exempel knacka dörr, ringa på bostadsannonser, på skyltar eller på Idealista och Fotocasa kan vara ett bra sätt att hitta nya bostadssäljare. Det byggs mycket i Spanien, så att nätverka och mingla med byggherrar är också en del av tjänsten. I din roll kommer du helt enkelt att jaga bostäder. 

Under själva intaget är införsäljningen av Fastighetsbyrån och våra tjänster otroligt viktig. Du har koll på priserna i området, och om du inte har det när du börjar hos oss kommer du snart ha stenkoll! 

Du kommer tillsammans med dina kollegor se till att Fastighetsbyrån är det självklara valet för den som ska sälja sin privata bostad samt för de byggbolag som producerar nya bostäder.

Om du har erfarenhet av fotografering är det meriterande.

Språkkrav
Flytande kunskaper i engelska och spanska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i svenska.

Övrigt  
För att få veta mer om tjänsten kontakta Jennie Engström på +34-693 765 234 eller jennie.engstrom@fastighetsbyran.se


 

2Secure Logotyp JPEG.jpg
Som slutkandidat i Fastighetsbyråns rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt samtycke. Så vänligen se över ditt CV innan ansökan.

2Secure är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller. 2Secure utför bland annat kontroller i samband med rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.

Publicerad den

02-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Spanien
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis