Inaktiv platsannons

Farmaceutstudenter sökes för extrajobb i Luleå

Om tjänsten

Därför ska du extrajobba hos Apotek Hjärtat, apotekassistenten tillika farmaceutstudenten Aleksandra Radivojevic berättar:

Att jobba extra vid sidan om studierna gett mig bra förutsättningar till att skapa kontakter inom företaget och utökat min arbetsplats från ett till flera olika apotek. Därmed har jag fått möjligheten att jobba med många fler kollegor att lära av och suga till mig knep för bättre rådgivning. Allt detta ligger till grund till att jag ständigt kan utveckla min kundkontakt och rådgivning, samtidigt som jag lär mig Hjärtats IT-system. Det kommer i slutändan underlätta min praktik.

Såhär jobbar en apoteksassistent på Hjärtat!

Som apoteksassistent på Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning, varuhantering och kassatjänst inom egenvården. Som den duktiga kundfokuserade apoteksassistenten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtat Apotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Annonsen avser extrajobb på samtliga av våra apotek i Luleåtrakten vilka har varierande storlek och format. Tjänsten gäller en timanställning under kommande månaderna med eventuell möjlighet till förlängning under sommaren. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Det här är du!

Vi söker dig som är farmaceutstudent. Det spelar ingen roll vilken termin eller lärosäte du går på just nu. 

Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är förtroendeingivande och är villig att utveckla din kompetens till att bli en kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Heltidsjobb (förstajobb)