Inaktiv platsannons

Farmaceut till Falun

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Falun

Vi är stolta och glada att berätta att vår nuvarande apotekschef och en av våra farmaceuter på Apoteksgruppen Falun har valt att ta steget vidare i karriären hos oss och starta eget franchise-apotek genom Apoteksgruppen! I och med det söker vi nu en apotekschef och en farmaceut till Apoteksgruppen Falun. Hos oss får du vara en del av ett glatt och familjärt gäng där vi bryr oss om varandra på riktigt, både dig som kund och medarbetare. Inom teamet tar alla ett stort ansvar för sitt arbete och för apoteket i stort och för oss är det en självklarhet att vi stöttar och hjälper varandra i vardagen. Vårt apotek är trivsamt, fint och nyrenoverat och vi har en bra arbetsmiljö som vi tillsammans har byggt upp och värdesätter högt. Apoteksgruppen Falun ligger i Norslund i nära anslutning till vårdcentral och matbutik vilket medför att vi har ett ständigt kundflöde och rörelse på apoteket. Om intresse och nyfikenhet finns hos dig finns möjlighet att axla rollen som egenvårdsansvarig farmaceut hos oss. Vi ser fram emot att träffa dig! 

Vi har öppet 09.00-18.00 på vardagar, 10.00-13.00 på lördagar och stängt på söndagar.

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte att kontakta oss!

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falun | Deltidsjobb