Inaktiv platsannons

Farmaceut till Norberg

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Norberg

Hos Apoteksgruppen Norberg får du vara en del av ett mindre team på ett familjärt och genuint apotek där vi bryr oss om dig på riktigt, både dig som kund och medarbetare. I den här rollen arbetar du nära tillsammans med Apotekschefen och ni har ett gemensamt ansvar för apoteket i sin helhet. Du ges möjlighet att komma med idéer och påverka apotekets utveckling och framtid. Då vi är ensamt apotek på orten har vi många stamkunder som vi har en personlig och nära kontakt med, vilket både vi och kunderna uppskattar. Vi har etablerat ett fint samarbete med vårdcentralen som ligger i närheten och vi ligger i anslutning till mataffär och systembolaget vilket gör att vi har ett bra kundflöde och mycket rörelse på apoteket. Om intresse och nyfikenhet finns hos dig finns möjlighet att axla rollen som läkemedelsansvarig farmaceut hos oss. Vi ser fram emot att träffa dig och berätta mer om oss!

Vi har öppet 09.00-17.30 på vardagar och stängt på helger. 

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte att kontakta oss!

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norberg | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis