Inaktiv platsannons

Coop Oxtorget söker Säljledare (vik.) i Växjö Växjö

Om tjänsten

Coop Oxtorget är en mycket uppskattad butik som ligger placerad i centrala Växjö. Öppettiderna 6-23 alla dagar ger en mycket god tillgänglighet för våra kunder.

På Coop Oxtorget ska kunderna alltid mötas av en välskött och fräsch butik där de känner sig välkomna, sedda och väljer att komma tillbaka. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder och medlemmar/ägare!

Då vår Säljledare för Mat & Dryck ska vara föräldraledig söker vi nu hennes vikarie. Tillsammans med butikens medarbetare vill du fortsätta utveckla butiken och ihop med butikschefen och övriga säljledare ansvarar ni för att butiken når sina mål och att affärsidén och konceptet följs. Säljledaren är chef och ansvarig för personal och ekonomi på sin del av butiken. Du kommer även att ingå i butikens ledningsgrupp.

Utöver din roll som ledare ingår du också i butikens arbetsrotation och har varierande arbetsuppgifter såsom kundbemötande, försäljning, varuplock, beställning, exponering och kassaarbete där du kommer ha din bas på frukt- och gröntavdelnigen. Tjänsten är ett vikariat på 38,25 h/v under perioden 1 juni 2020 – 31 augusti 2021.

Vi söker vi dig som:

  • Har passion för mat och matlagning.
  • Har ett kundbemötande utöver det vanliga och är serviceminded.
  • Har stor erfarenhet från butiksbranschen, gärna livsmedel.
  • Har ett genuint intresse för ledarskap och försäljning.
  • Har ett ledarskap som präglas av tydlighet och engagemang.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap samt arbetat på frukt- och gröntavdelning, men inget krav.

Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll samt helg. Att jobba som säljareledare hos oss är ett omväxlande och lärorikt arbete, där du kommer att vara del av en mycket positiv arbetsgemenskap.

Utöver grundlönen har alla anställda också förmåner som friskvårdsersättning och 5% personalrabatt i alla Kf Götas Coop butiker.

Har du frågor, kontakta butikschef/Coopföretagare Rickard Äppelblom, tfn. 0470-701960, eller mail rickard.appelblom@kfgota.se

Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsterna kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan digitalt via vårt rekryteringsverktyg, pappersansökningar eller via mail undanbedes!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö Växjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb