Inaktiv platsannons

Gruppledare Distributionslager/transport/disk i produktionsköket i Arlandastad i Sigtuna

Om tjänsten

Vi tillagar och levererar ca 7000 portioner/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 90 medarbetare på enheten och vi producerar mat alla dagar om året.

Som gruppledare för distributionslager/transport/disk har du ett ansvar för den dagliga driften.

Hur ser din dag ut?

Fördela packad mat till olika kunder på burar och/eller pallar i kylt utrymme. Det kan vara i enportions- eller flerportionsförpackningar. Som gruppledare i vårt distributionslager/transport/disk har du ett ansvar för den dagliga driften och personalgruppen. Du säkerställer att uppgifterna utförs korrekt enligt instruktioner. Du följer upp att det följs och deltar aktivt i det dagliga praktiska arbetet. Du skall tillsammans med arbetsledaren utveckla och förbättra arbetsmetoder och arbetssätt i syfte att säkerställa leverans med säker livsmedelshantering, god kvalitet och hög kundnöjdhet, samtidigt som du entusiasmerar, utvecklar och coachar dina kollegor i arbetet. Du rapporterar till din arbetsledare.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter i rollen som gruppledare:

Identifiering av förbättrings- och utvecklingsområden i produktionsprocessens alla delar tillsammans med arbetsledaren. För god kontroll samarbetar du internt med övriga arbetsledare och gruppledare för bästa resultat i produktionsprocessen. Du arbetar för att gruppen når uppsatta mål genom att arbeta enligt givna rutiner och överenskommelser samtidigt som du är lyhörd för individens och gruppens behov. Följa verksamhetens och respektive avdelnings rutiner för egenkontroll genom att; dagligen kontrollera, dokumentera och säkerställa att personalen följer rutiner och instruktioner. Respektera och tillämpa företagets regler för hälsa och säkerhet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är har erfarenhet av lagerarbete/arbete i storkök med livsmedelshantering. Krav är att du har erfarenhet av ledarskap och har B-körkort samt Truckkort.

Du är trygg i ditt ledarskap och är en person som tror på att det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du kan ta vara på allas kompetens, och är bra på att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en förmåga att tydliggöra, kommunicera och följa upp uppsatta mål för verksamheten. Du har en bra förmåga att samverka och samarbeta i din arbetsgrupp och även med övriga medarbetare på arbetsplatsen.

Som person är du ordningsam, engagerad, initiativtagande och bra på att organisera arbetet. Vidare har du lätt för att få kontakt med andra och trivs med att samverka och samarbeta med andra mot uppsatta mål. God administrativ förmåga och god datavana krävs. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket.

Tjänsten är på heltid, tjänstgöring varannan helg och schemalagda röda dagar.

Det är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sigtuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sigtuna | Restaurang | Deltidsjobb