Inaktiv platsannons

Kvalificerad redovisningsekonom till Hofors

Prime Professional är ett framgångsrikt bemannings-och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration Socialt arbete och Reception i hela Sverige.

Om tjänsten


Kvalificerad redovisningsekonom till Hofors


Prime Professional söker en kvalificerad redovisningsekonom som är beredd att ta ett stort ansvar och vill arbeta på ett företag där beslutsvägarna är korta med stora möjligheter att påverka. Som redovisningsekonom kommer du att vara en viktig spelare i ekonomiavdelningens arbete. Du ansvarar för centrala delar av redovisningen och utför operativt ekonomiarbete i det löpande.

Uppdraget sträcker sig minst 1 år framåt, med god chans till förlängning.

Du kommer bli anställd av oss på Prime Professional och arbeta på plats hos vår kund som är ett bostadsföretag som äger och förvaltar kommunens skolor, daghem, fritidsgårdar och mycket mer i Hofors kommun.

Arbetsuppgifter
• Löpande operativt ekonomiarbete
• Komponentredovisning, projektuppföljning och moms
• Bokslut och en viss del externredovisning

Vem är du?
Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi alternativt annan akademisk utbildning eller erfarenhet som är likvärdig. Kunskap om redovisningsreglerna K3 är en förutsättning för att lyckas i rollen. Det är meriterande med erfarenhet från fastighetssektorn och även kommunalägda bolag. Ytterligare meriterande är goda momskunskaper, i synnerhet från fastighetssektorn.

Du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att lösa komplicerade redovisnings- och beskattningsfrågor. Vidare är du duktig på Excel och van att arbeta i verktyget. Du behöver vara en person som är van att snabbt sätta dig in i nya system och komplex redovisningsstuktur. Du behöver ha erfarenhet av att dokumentera processer, rutiner och aktiviteter inom redovisning och beskattning. Du samarbetar och delar med dig av din information och expertis.

Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hofors
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning , HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hofors | HR / Management | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb)