Inaktiv platsannons

Student till Investment Desk i Nordea, Stockholm

Om tjänsten

Vi söker studenter till teamet Investment Desk som vill vara med och driva utvecklingen av investeringsaffären för våra kunder. Vi söker dig som ser alla tillfällen som lärande och som trivs med att vara ansiktet utåt och öka kundnöjdheten.

Världen vi lever i är i konstant förändring. Men oavsett vad framtiden för med sig så börjar allt med våra kunder. Därför behöver vi dig. Du kommer att arbeta i ett team av engagerade kollegor i en spännande miljö. Tillsammans hjälper vi till att uppfylla våra kunders behov, som förändras hela tiden.

För oss är det viktigt att vara nyfikna och prova nya saker för att bättre erbjuda kunderna service, var och när som helst. Vill du hjälpa oss bli ledande i att erbjuda positiva kundupplevelser?

Om tjänsten

Du blir en del av Investment Desk där du utför aktier och värdeppapersrelaterade affärer för våra kunder inom Private Banking, Corporate and Business Banking och Personal Banking. Du bidrar också till att öka kundernas kunskap kring deras investeringar och supporterar de i att göra investeringsaffärer.

Dina fokusområden blir att:

  • Placera och utföra kundens investeringsordrar över telefon.
  • Bidra till positiva kundupplevelser när det gäller kunders affärer inom börhandlade produkter och aktier.
  • Supportera och guida kunderna inom Nordeas digital aktiehandel
  • Tillsammans med dina kollegor ansvara för att öka kundnöjdheten.

Rollen är baserad i Stockholm på Nordeas huvudkontor. Välkommen till ett team som består av ett professionellt gäng som har ett stort intresse och kunskap i investeringar och värdepapper och som alltid är stolta över den service de tillhandahåller våra kunder.

Vem du är

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det är de fyra värderingar som guidar oss alla i att vara som bäst. Vi tror att du gillar att lära dig nya saker och ser fram emot att bidra med dina idéer. Du är pålitlig, ger andra spelrum  och säger vad du tycker – även när det tar emot.

Din profil och bakgrund:

  • Du har ett naturligt sätt att skapa kontakt, relationer och förtroende, gärna över telefon.
  • Kunskap inom aktier och värdepappersmarknaden
  • Professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift. 
  • Fördel om du har Swedsec-licens. 
Nästa steg

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-06-08. Rekryteringsprocessen kan komma till att startar innan angivet slutdatum.

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta:

Magnus Williamson, 010-.1563981 /  eller

David Marffy, 0727-190062 /  

Vi tror att mångfald bidrar till att våra team uppnår bättre resultat. Därför strävar vi efter att skapa team med en mix av profiler med olika kön, i olika åldrar och med olika bakgrund och erfarenheter.

Publicerad den

13-06-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis