Inaktiv platsannons

Nätverksspecialist IT i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Nätverksspecialist IT

Har du ett gediget intresse för IT samt gillar att arbeta i team? Vill du ständigt utvecklas och är nyfiken på ny teknik? Då kanske detta är din nya utmaning! Just nu söker vi en nätverksspecialist IT som kan förstärka vårt team. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I rollen som nätverksspecialist IT har du ett övergripande ansvar att säkerställa leverans och tillgång till IT-tjänster hos SCAs affärsenheter. I ansvaret ligger också att vid behov övervaka och samordna alternativt leda intern eller extern IT operations personal. Arbetet innebär korta ledtider och vi utgår från Agila metoder i vårt teamarbete.


SCA har ett flertal större och mindre produktionsenheter som samtliga är beroende av god tillgänglighet på kvalificerat IT-stöd och just nu är vi inne i ett skede då vi modifierar vår infrastruktur och förändrar teknologier. Sedan tre år har vi en ny enhet för infrastruktur som skall säkerställa god kvalitet och tillgänglighet för plattformstjänster, kommunikation, säkerhet och drift. Vi bygger även om vår WAN infrastruktur med SD-WAN teknologi samt har en stor del Cisco i vårt nät med Cisco DNA Center och CheckPoint som är på väg att införas.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för, och tyngdpunkten inom nätverk och virtualisering samt kunskap inom NSX och som vill vara med på vår spännande förändringsresa. Det är viktigt att du har rätt attityd och drivkraft som person, dina tekniska färdigheter är lika viktiga som ditt engagemang. Du behärskar blandningen av att arbeta i grupp och kunna vara självgående när det behövs.

Vidare har du en relevant akademisk utbildning inom området eller motsvarande erfarenhet samt god generell IT-kompetens. Du har arbetat ett par år som nätverksspecialist eller liknande samt talar och skriver engelska flytande. Utöver detta vill vi att du behärskar vanliga routingprotokoll och avancerad switching. 


Det är meriterande men inget krav om du har kunskap om teknologier såsom Software Defined Datacenter, Software Defined Storage (vSAN) eller Hyperconverged Infrastructure (VMWare). Utöver detta är det önskvärt om du har erfarenhet av att beställa tjänster samt styra konsulter.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Här möts du av trevliga arbetskamrater med god laganda som ständigt vill utvecklas. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med placeringsort i Sundsvall. Tillträde sker enligt överenskommelse.


På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.


Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)