Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Trollhättan

Om tjänsten

Om jobbet

Kontoren i Trollhättan och Vänersborg består av högt kompetenta kollegor som drivs av att göra affärer och som varje dag gör kundmöten i världsklass.

Som Kundrådgivare är du del av teamet som ansvarar för att möta alla privat- och företagskunder som besöker kontoret antingen obokat eller genom ett bokat besök. Vi gör allt från guidning i våra digitala miljöer till rådgivning inom områden som låna, försäkra, spara och placera. Du hjälper våra kunder i såväl obokade som bokade möten när behovet finns.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du tar egna initiativ och har ett starkt driv. En förutsättning för att lyckas hos oss är att du är en lagspelare som strävar efter teamets framgång lika mycket som din egen.

Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av rådgivning och kredithantering samt innehar Swedsec rådgivarlicens, Swedsec bolånelicens och IDD (Försäkringslicens).

Varför jobba med oss och våra team? - Lena Johansson och Karin Källén

I Trollhättan/Vänersborg är vi två kompetenta och sammansvetsade team med starkt affärsdriv. Vi är ett kontor i framkant på många delar och vi jobbar för att alla medarbetare skall ha full kompetens inom alla yrkesrollens delar. Hos oss är det viktigt att ha en positiv inställning och att alla bidrar till kundens, kontorets och bankens utveckling.

Är du ny i rollen kan vi erbjuda dig en bra möjlighet att utvecklas. Vi uppskattar ärlighet, samarbetsförmåga och vi förväntar oss ett starkt engagemang.

Vill du hela tiden utvecklas och gillar när det händer saker? Då kommer du att trivas hos oss!

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)