Inaktiv platsannons

Kalkylingenjör Grundläggning Mellersta i Norrköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Kalkylingenjör Grundläggning Mellersta

Sökes till Norrköping

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan. Du kommer att ingå i teamet i väst där placeringsort för tjänsten är Norrköping. Peab Grundläggning är ledande inom sitt område och du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

Peab Grundläggning bygger för framtiden och vill stärka upp med en Entreprenadingenjör till ett härligt gäng i ett växande AC område med spännande framtid i Mellansverige! Är du noggrann och engagerad? Har du viljan och kompetensen? Då är du rätt person!

 Som kalkylingenjör hos oss kommer du bland annat arbeta med att:

    • Upprätta detalj- och anbudskalkyler
    • Analysera projekteringsbehov i kalkylstadiet
    • Hantera kontraktsadministration
    • Utforma anbudstexter
    • Infordra materialofferter och fullfölja inköp
    • Erfarenhetsåterföring från projekt

Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet från kalkylarbete i anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har en bygg- eller anläggningsrelaterad utbildning.

Som person är du självgående, strukturerad och duktig på att samarbeta. Vidare är du affärsmässig, öppen, prestigelös och verkar alltid för företagets bästa.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-06-24

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)