Inaktiv platsannons

Säljare Tillverkning - Göteborg

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

På Region Asfalt och Bergmaterial Väst är vi ca 320 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor.

 
Till vårt team inom Tillverkning i Region Väst söker vi nu


Utåtriktad Säljare med förståelse för kundernas behov


Som säljare kommer du tillsammans med dina kollegor inom produktion kunna garantera högkvalitativ råvaruförsörjning till all form av infrastruktur inom ditt geografiska område.

Ditt geografiska ansvarsområde Göteborg samt kranskommuner och du kommer självständigt ansvara för bearbetning av nya och befintliga kunder inom ditt distrikt. Ditt arbete handlar mycket om att möta olika kunders önskemål och skapa smarta och affärsmässiga lösningar för våra kunder. Kunderna är främst byggföretag, anläggningsföretag och entreprenörer.


Du kommer att arbeta nära kollegor i säljteamet i Region Väst. Placering är med fördel i Göteborg.


För rätt person är det här en möjlighet att få unik inblick och kunskap i branschen samt utveckling inom området. Du får chansen att arbeta på ett företag som ligger i framkant vad gäller etik- och miljöfrågor. Du får mycket ansvar med stor möjlighet att förverkliga dina idéer och påverka organisationens utveckling och tillväxt.


Du gillar att göra affärer!


Du är en kommunikativ, initiativtagande och drivande relationsskapare som värdesätter dina nätverk och goda kontakter. Genom din erfarenhet som säljare har du högt kundfokus och en god förståelse för affären. Du är bra på att ta fram bra lösningar och du vet hur du bäst stöttar kunden i deras lösning. Givetvis har du förmågan att hålla i flera säljprocesser samtidigt utan att tappa framdrift.
Struktur, drivkraft och ekonomisk förståelse tillhör dina styrkor.


Du har också:

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot försäljning, ekonomi eller bygg/anläggning, alternativt motsvarande praktisk erfarenhet
  • Vana att arbeta med budget, prognoser och uppföljning
  • Bra datorvana och erfarenhet av Officepaketet och olika CRM-system
  • Goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift
  • B-körkort, vilket är ett krav för tjänsten.

Det är en fördel om du har en bakgrund inom bygg - eller anläggningsbranschen, men det är inget krav.


Vi behöver din ansökan senast 17 juni!

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Om du har frågor om tjänsten så kontakta gärna rekryterande chef Åsmund Seglem, 010-448 86 13.

Välkommen till Skanska!

Additional Information
Statements

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)