Inaktiv platsannons

Restaurangchef till Hotell Klövsjöfjäll i Vemdalen

Om tjänsten

Vill du vara med och utveckla nya Hotell Klövsjöfjäll och driva vår fina restaurang? Vi söker nämligen en restaurangchef!

I idylliska Klövsjö, utnämnd till Sveriges vackraste by, har våra fjällgäster aktiverat och återhämtat sig i över 40 år. Med vårt nybyggda hotell gör vi vistelsen i Vemdalen-området ännu mer njutbar, sommar som vinter.

I vår restaurang serverar vi minnesvärda måltider och drycker som både retar smaklökarna och håller energinivån i balans. Här avnjuter du à la carte i en skön, lounge-inspirerad miljö. Vår inbjudande bar sträcker ut sig extra långt för att rymma alla som är sugna på samtal och skratt i gott sällskap. Vi bjuder också ut våra gäster till en av Jämtlands största uteserveringar. Njut av omgivningarna från vår 500 kvadratmeter stora solterrass.

Nu letar vi dig som vill driva vår restaurang framåt och vara med och utveckla nya Klövsjöfjäll.

Vem vi tror att du är:
– Vi söker dig med tidigare erfarenheter av restaurangyrket och gärna med någon form
av restaurangutbildning.
– Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull och utåtriktad.
– Du har också en vilja att utveckla och driva restaurangens verksamhet till den bästa.
– Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort.
Ditt uppdrag:
Som restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften och arbetar alltid mot att ge våra kunder en bra upplevelse på hotellet. Du har personalansvar och arbetar för att driva ditt team mot våra gemensamma mål. Du har även ansvaret för att göra budget över restaurangen.

Vi har en blandning av privat och företagsbesök i vår dagliga verksamhet och även andra event, så du bör gilla vara flexibel och att ha varierande arbetsuppgifter.

Om Hotell Klövsjöfjäll

Hos oss hittar du en unik fjällmiljö med allt på samma ställe, oavsett årstid. Bo bra med en lyxig känsla i vårt nya hotell, ät gott i restaurangen, njut av vårt spa, konferera och upplev fjällomgivningarna – både från toppvåningens panoramafönster och ute i det fria. Ett helt nytt gym och en butik i hotellets bottenvåning sätter ytterligare guldkant på upplevelsen.

Klövsjö är som allra vackrast på sommaren och hösten, tycker många av våra gäster. Fjällets lugn och fantastiska vyer bäddar för energigivande naturupplevelser och under vintern hittar du skidåkning i världsklass här.

Läs mer på

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start efter överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Backskog på tel 070 324 41 74. Ansök genom att skicka ditt cv och personliga brev till .

Sista ansökningsdag är den 7 juni.

Spara i Mitt Äventyr

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Turism | Deltidsjobb