Inaktiv platsannons

KGA Logistik söker en operativt ansvarig för lageroptimering Örebro

Om tjänsten

KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.

Om rollen

Vi på KGA Logistik söker dig som har rätt erfarenhet för att ta ansvar för arbetsområdet lageroptimering. Det gäller att vara snabbtänkt vid förändringar på lagret och kunna applicera ett logiskt och analytiskt tänkande i planeringen av lagrets layout. Fokus kommer ligga på planering och struktur för att säkerställa arbetsflödet och förebygga driftstörningar.

Som medarbetare hos oss är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Du kommer ha nära samarbete med alla våra avdelningsansvariga och arbetar när våra Driftledare, som du även rapporterar till. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att efterleva våra rutiner och arbetssätt, noggrant hantera produkter som lagerhålls hos oss samt arbeta för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt att förbättra verksamheten.

I rollen kommer du ansvara för att…

  • samordna den interna rörligheten och planeringen av lagrets layout. Detta gäller både produkter och pallplatser samt truckoptimering
  • den operativa styrningen och arbetet inom funktionen lagervård planeras, rapporteras och följs upp. Du säkerställer att det utförs enligt fastställd rutin och tidsram
  • aktivt delta vid och stötta vid utredning under samt efter inventeringar
  • aktivt delta i våra verksamhets- och driftmöten där du redogör för din avdelning
  • rätt artikel är på rätt plats efter frekvens, vilket inkluderar att skapa nya lager- och plockplatser vid behov samt planera och uppdatera lagerlayouten, både fysiskt och digitalt
  • arbeta proaktivt för att säkerställa att order inte fastnar vid frisläppning

Vem är du?

Du gillar att ta stort eget ansvar men ser styrkan av att vara del av ett team. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll från en lagerverksamhet är det mycket meriterande. Denna roll kräver att du har ett sinne för system, är proaktiv och arbetar strukturerat. För att lyckas i rollen och trivas tror vi även att du…

  • har gått en utbildning där du studerat lageroptimering och logistik, eller likvärdigt, där du även fått möjlighet att praktisera dina kunskaper i en verklig lagermiljö. Du har exempel på spaningar eller planer du gjort eller projekt du varit delaktig i kopplat till din praktik eller tidigare arbetslivserfarenhet.
  • har god systemkunskap och datorvana – du har enkelt för dig att lära dig nya system
  • drivs av att arbeta för ständiga förbättringar samt bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.
  • vågar säga till när något inte stämmer och känner dig trygg att ta egna initiativ
  • kommunicerar tydligt men samtidigt anpassat efter vem mottagaren är
  • håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra
  • är strukturerad och har förmågan att prioritera för egen del samt för andra

Vi tror att om du är engagerad, intresserad av rollen som vi beskriver samt vill bidra till att vi utvecklar verksamheten tillsamman så kommer du att trivas hos oss och kunna ta dig an din nya roll! I rollen har du erfarna kollegor runt omkring dig som kan verksamheten utan och innan.


Vad får du av oss?

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.

Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines. Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare. För att motivera till ökat välbefinnande och god hälsa har vi förmåner som exempelvis ett friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning på sex månader kommer att tillämpas. Tillträde sker gärna snarast men efter överenskommelse.


Hur gör jag?

Din ansökan registrerar du via länken senast 1/7. Vi återkopplar till dig om hur vi vill gå vidare med din ansökan när ansökningstiden löpt ut. Intervjuer planeras för närvarande till vecka 32.

Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten, kontakta då Jimmy Spjuth, 070-862 18 20, jimmy@kgalogistik.se, Driftledare.

Om du går vidare i urvalsprocessen innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vår HR Chef samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)