Inaktiv platsannons

Geotekniker/Geokonstruktör Skanska Teknik - Stockholm

Geotekniker/geokonstruktör till Skanska Teknik i... Är du en självgående och relationsskapande person som... vara med och bidra till Skanskas framgångar? I...

Om tjänsten

Geotekniker/geokonstruktör till Skanska Teknik i Stockholm


Är du en självgående och relationsskapande person som vill vara med och bidra till Skanskas framgångar? I rollen som geotekniker/geokonstruktör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!


Att jobba som geotekniker/geokonstruktör


Här får du arbeta med tekniska lösningar i samverkan med våra kollegor på produktionssidan i såväl anbuds-, projekterings- och utförandeskedet. Vår huvuduppgift är att anbuds- och detaljprojektera geokonstruktioner på ett produktionsanpassat och kostnadsoptimalt sätt samt agera produktionstekniskt stöd i pågående projekt. Det vi är bäst på är geokonstruktioner, jordförstärkning, pålgrundläggning och stabilitetsutredningar och det är det du kommer att arbeta med och utvecklas inom.


Är du rätt för rollen som geotekniker/geokonstruktör?


Vi söker dig som har hög kompetens inom geoteknik och runt tio års erfarenhet av att jobba som geotekniker/konstruktör eller ledare av geotekniska uppdrag. Du är självgående och relationsskapande och arbetar troligen i dagsläget inom vår bransch. Du har ett engagemang och en energi som smittar av sig på dina kollegor. Vidare tror vi att din främsta drivkraft är möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen.


Vad kan Skanska erbjuda dig?


Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas.


Ansökan och kontaktuppgifter


Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mejl eller post. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2020-08-01.


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)