Inaktiv platsannons

Studerar du Webbdesign eller Frontend? Memlin erbjuder ett gyllene tillfälle för din portfolio! i Sweden

Studerar du webbdesign, interaktionsdesign, frontendutveckling eller liknande och letar efter ett spännande och lärorikt projekt för din portfolio? Vill du bli bättre på ditt hantverk och samtidigt hjälpa ett Lunda-startup? Titta hit - Memlin letar efter dig!

Om tjänsten

Vad är Memlin?

Vi är ett ungt startup i Lund som erbjuder verksamheter världen över ett nytt och kul sätt att administrera events. Vår plattform är helt molnbaserad och används för att förenkla eventhantering, för allt från mindre möten till stora resor, fester, konferenser och kurser. Vi är stolta över vår växande plattform som nu används av uppemot 100 bolag i Sverige och internationellt!


Vad letar vi efter?

Under 2020 välkomnar vi en enskild student eller ett studentpar som vill ta sig an en spännande utmaning tillsammans med oss. Våra marknadskanaler skall få sig ett ordentligt lyft för att alignas med vår växande plattform, vilket kommer innebära ett stort och spännande arbete över Memlins samtliga kanaler. Vi letar efter dig som har goda kunskaper i webbdesign och som taggar till av tanken på att vara med och forma webb och plattform live!


Ska du med?

Vänta inte - hör av dig till oss direkt så berättar vi mer!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Internship, Traineeship
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

IT | Internship | Traineeship | Universitet/Högskolestudier