Inaktiv platsannons

Intresserad av e-handel? Betalt internship i Bangkok under hösten eller våren

Letar du en spännande praktikplats under hösten eller våren där du får utvecklas i en utmanande miljö? Drömmer du om att jobba internationellt för ett globalt företag? Att nå denna möjligheten under studietiden kan oftast kännas avlägsen men en praktikplats hos oss är en språngbräda för en internationell karriär inom e-handel. Efter en termin har du värdefull kunskap av de senaste marknadsföringsverktygen och hur ett e-handelsföretag drivs.

40 timmar per vecka
5,000.00SEK per timme

Arbetsbeskrivning:

Vilka är vi?

Nätbutiken e-ville.com är ett nordiskt e-handelsföretag med drygt 35 anställda. I sortimentet hittar du bland annat telefoner, fritids- och jaktprodukter samt olika typer av elektronik. Företaget är i ett stadie där det expanderar på den svenska marknaden och därmed söker vi en till medarbetare till vårt svenska team. Under de 12 åren som företaget existerat har produktsortimentet och hela teamet utvecklats, och även e-ville har spridit ut sig geografiskt. Huvudkontoret ligger numera i IT-metropolen Shenzhen i Kina där vi har våra egna produktchefer, en logistikavdelning och eget sourcing-team. e-ville har även lager, butik samt reparation & service i Mäntsälä, Finland. Företagets tredje kontor ligger i Bangkok där 10 anställda arbetar med marknadsföring, B2B-försäljning samt kundtjänst och det är hit vi söker förstärkning.

Vad kommer du att arbeta med?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom marknadsföring där du kommer ha en nära kontakt med våra svenska affiliate- och PR-partners, arbeta med content creation och kundtjänst samt få möjlighet att lära dig om marknadsföring via Google Ads och Facebook Ads. Utöver detta finns det goda utvecklingsmöjligheter och vi är därmed intresserad av vad dina specialkunskaper är. Om du är en passande kandidat för platsen men det finns något i annonsen som inte överensstämmer med dina kvalifikationer – tveka inte att ändå skicka in en ansökan.

Vem söker vi?

Vi söker en driven, kreativ och teknikintresserad teamarbetare som tar stort eget ansvar. Vi söker dig som läser ditt andra eller tredje år på ett universitetsprogram inom företagsekonomi, systemvetenskap, datavetenskap eller liknande och planerar praktik under höstterminen 2020 eller vårterminen 2021. Vi söker dig som gillar försäljning och har bra språkkunskaper i svenska och engelska. Ifall du kan finska eller har tidigare erfarenhet inom digital marknadsföring som Facebook Business, Google Ads och SEO är detta ett plus men inget krav.

Varför göra din praktik hos oss?

Att arbeta för e-ville innebär en spännande utmaning i ett växande och dynamiskt företag som karaktäriseras av innovation och framtidsanda. Du får möjligheten att arbeta för ett globalt medelstort företag där den svenska enheten på många sätt drivs som en startup. Därmed är du konstant med i viktiga processer och du får inflytande i den dagliga verksamheten. Du får möjligheten att bo och arbeta i färgstarka Bangkok, en ordentlig erfarenhet och förståelse för internationell e-handel och den snabba teknologiutvecklingen i Kina. Vid utlandsflytten hjälper vi dig med de praktiska sakerna som praktikantvisum, att hitta en lägenhet, bli bekant med arbetsomgivningen, det utgår även en praktikantersättning. En fördel är ändå om du är självständig och äventyrslysten vilka även är egenskaper som efterfrågas i din arbetsroll.

Ansökan

Har du frågor eller undrar något, tveka inte att kontakta oss. Skicka in din ansökan på engelska där du inkluderar CV och personligt brev. Ansökningsperioden stänger 2020-08-31 men rekrytering sker kontinuerligt.

Vad vi erbjuder:

  • Prakikantstipendium
  • Utlandserfarenhet
  • Erfarenhet inom onlinemarknadsföring
  • Växande och dynamiskt företag med ung arbetsmiljö
  • Hjälp med praktiska frågor inför & under flytten

Vad vi ber om:

  • Du studerar vid en Högskola/Universitet där du läser ditt andra eller tredje år på ditt program
  • Du har goda språkkunskaper i svenska & engelska
  • Du är driven, kreativ och teknikintresserad teamarbetare
  • Du studerar vid en Högskola/Universitet

Ansök

Är du den bästa kandidaten? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Nationell
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Internship, Vikariat/Projektanställning, Traineeship
Löneindikation
5,000.00SEK per timme
Ansvarig för
Onlinemarknadsföring, kundtjänst
Typ av jobb
Kundservice / Call center, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Engelska, Svenska

Nationell | Kundservice / Call Center | Online marketing | Jobb för kundservicemedarbetare | Jobb för digitala marknadsförare | Internship | Vikariat/Projektanställning | Traineeship | Universitet/Högskolestudier